Avengers: Infinity War | Ετοιμαστείτε για μια επικών διαστάσεων σκηνή!

Οι Russo και η Marvel δεν αστειεύονται
17 Ιανουαρίου 2018 15:57
Avengers: Infinity War | Ετοιμαστείτε για μια επικών διαστάσεων σκηνή!

Αναμενόμενα το Infinity War αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη παραγωγή στην ιστορία του Marvel Cinematic Universe, καθώς θα λάβει χώρα επί της οθόνης ο μεγαλύτερος πόλεμος υπερηρώων που έχουμε δει ποτέ. Το υπέρλαμπρο καστ της νέας Avengers ταινίας συμπεριλαμβανομένων των Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Tom Holland και Josh Brolin ετοιμάζεται για μια επική σύγκρουση που βρίσκεται εδώ και μια δεκαετία στο κουρμπέτι.

Όπως και στο ομώνυμο comic, έτσι και στην οθόνη, αναμένεται να μαζευτούν δεκάδες Avengers πλάι-πλάι, όπως αποκάλυψε ο Anthony Mackie, που υποδύεται τον Falcon, μιλώντας στο ComicBook.com

Υπήρξε μια μέρα που ήμασταν στο πλατό και κάναμε εκείνη τη σκηνή που βλέπετε στο trailer, όπου τρέχουμε όλοι προς τη μάχη, ξέρετε είμαστε όλοι στο πλατό και είμαστε περίπου 40 superheroes. Κοιτάω στα δεξιά του και βλέπω τους Tom Holland και Dave Bautista. Τους βλέπω στη γωνία και ο Tom έχει κυριολεκτικά το μέγεθος του ποδιού του Dave, δεν ξέρω τι λένε, αλλά ο Batista πηδάει και κάνει μια κλωτσομπουνιά κίνηση και ήμουν σε φάση "Ε, θα τον σκότωνες!". 

Επομένως, προσδεθείτε για μια σκηνή που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια και θα περιλαμβάνει 40 ήρωες μαζί! Ένα μικρό δείγμα της -πολύ μικρό όπως αντιλαμβανόμαστε τώρα- είδαμε στο πρώτο trailer του Infinity War, που έδειξε τον Captain America, να κάνει έφοδο μαζί με τους Falcon, Black Panther, Winter Soldier, Hulk, War Machine και Black Widow.

Το Avengers: Infinity War αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου στην Ελλάδα και στις 4 Μαΐου στις ΗΠΑ.