Don't Worry, He Won't Get Far on Foot: Teaser trailer για τη νέα ταινία του Gus Van Sant

Ο δημιουργός του Good Will Hunting επιστρέφει με μια συγκινητική ιστορία
17 Ιανουαρίου 2018 14:53
Don't Worry, He Won't Get Far on Foot: Teaser trailer για τη νέα ταινία του Gus Van Sant

Η Amazon Studios έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer του Don't Worry, He Won't Get Far on Foot, της νέας ταινίας που υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετεί ο Gus Van Sant, γνωστός για το δις βραβευμένο με Όσκαρ, Good Will Hunting.

Η ταινία διηγείται την αληθινή ιστορία του John Callahan -τον υποδύεται ο Joaquin Pheonix, ο οποίος στα 21 του χρόνια ήταν θύμα ενός αυτοκινητιστικού δυστυχήματος που τον άφησε τετραπληγικό. Ο Callahan έγινε σκιτσογράφος για την τοπική εφημερίδα του Portland, μετά το ατύχημα, με τα σκίτσα του να απεικονίζουν με μαύρο χιούμορ τα προβλήματα των αναπήρων ανθρώπων και να αποκτά ένθερμο κοινό. Αρκετοί όμως κριτίκαραν τον ίδιο για τις μη πολιτικά ορθές απεικονίσεις της στυγνής πραγματικότητας του να είναι κανείς ανάπηρος. 

Το λαμπερό και ποιοτικό cast της ταινίας συμπληρώνουν οι: Johan Hill, Jack Black και Rooney Mara. Φαίνεται πως ο Van Sant με τη νέα του ταινία στοχεύει απευθείας για τα Όσκαρ της επόμενης χρονιάς, δίνοντας παράλληλα και το εισιτήριο στον Joaquin Phoenix για μια υποψηφιότητα Α' Ανδρικού Ρόλου, όπως έκανε με το Milk και την βράβευση του Sean Penn.

Η πρεμιέρα του Don't Worry, He Won't Get Far on Foot έχει προγραμματιστεί για τις 11 Μαΐου στις ΗΠΑ.