"Traffik" trailer: Ένα αθώο ζευγάρι συναντά ξαφνικά τον θανάσιμο κίνδυνο

Η Paula Patton και ο Omar Epps παίζουν σε ένα αγωνιώδες θρίλερ
15 Ιανουαρίου 2018 16:00

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, βγήκε καινούργιο trailer και αφίσα για το ανερχόμενο θρίλερ δράσης με τίτλο Traffik, όπου πρωταγωνιστεί η Paula Patton και ο Omar Epps (House M.D.).

Ο κεντρικός άξονας της εν λόγω κινηματογραφικής μυθοπλασίας περιστρέφεται γύρω από την Brea (Paula Patton) και τον John (Omar Epps) ένα νεαρό ζευγάρι που έχει φύγει για ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής σε κάποιο ορεινό μέρος. Καθώς απολαμβάνουν την ηρεμία της απομονωμένης εξοχικής τους κατοικίας, τους επισκέπτονται απροσδόκητα δύο φίλοι, ο Darren (Laz Alonso) και η Malia (Roselyn Sanchez). Και ενώ το Σαββατοκύριακό τους είχε ξεκινήσει με καλούς οιωνούς, μία βίαιη συμμορία από μηχανόβιους κάνει την εμφάνισή της από το πουθενά και τους βάζει στο στόχαστρό της. Οι τέσσερίς τους καλούνται να συνεργαστούν για να υπερασπιστούν την ζωή τους απέναντι στους εγκληματίες που δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν τις πιο βάναυσες μεθόδους  προκειμένου να προστατέψουν τα μυστικά τους.

Την σκηνοθεσία και το σενάριο του φιλμ επιμελήθηκε ο Deon Taylor. Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκονται οι: Roxanne Avent, Paula Patton και ο Deon Taylor.

Την διανομή του Traffik στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες έχει αναλάβει η Codeblack Films της Lionsgate, με το έργο να κάνει το ντεμπούτο του στις 27 Απριλίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer και  την αφίσα: