Manson Murders: O Leonardo DiCaprio στη νέα ταινία του Quentin Tarantino

Η ταινία θα επικεντρωθεί στον κατά συρροήν δολοφόνο Manson 
13 Ιανουαρίου 2018 15:22
Manson Murders: O Leonardo DiCaprio στη νέα ταινία του Quentin Tarantino

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Leonardo DiCaprio (The Revenant) υπέγραψε πρώτος επίσημα για την συμμετοχή του στο καινούργιο φιλμ του Quentin Tarantino το οποίο θα εντρυφήσει στον serial killer, Charles Manson και τα εγκλήματα που διέπραξε το 1960 στις Η.Π.Α.

Ο διάσημος ηθοποιός που έχει μία αγαστή συνεργασία με τον παραπάνω δημιουργό όπως λ.χ στην ταινία western με τίτλο Django Unchained, όπου ερμήνευσε τον ‘κακό’ της υπόθεσης, πλέον σύμφωνα και με σχετικές αναφορές του Variety, στο νέο project θα κληθεί να υποδυθεί έναν γηραιό ηθοποιό.

Φημολογείται, επιπρόσθετα ότι ο Tom Cruise και o Brad Pitt διεκδικούν την θέση του εισαγγελέα στο όλο concept. Ο Tarantino, μεταξύ άλλων, οραματίζεται να προσθέσει στο cast του και τον βετεράνο της υποκριτικής, Al Pacino σε υποστηρικτικό ρόλο, ενώ στην Margot Robbie έχει προταθεί να συστηθεί στο κοινό ως η Sharon Tate, σύζυγος του σκηνοθέτη Roman Polanski που σκοτώθηκε τότε όνταςσε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η υπόθεση του έργου τοποθετείται χρονικά στον απόηχο των ανθρωποκτονιών του Manson, δηλαδή το καλοκαίρι του 1969 στο Los Angeles όπου ένας τηλεοπτικός ηθοποιός που είχε έφεση σε σειρές, επιθυμεί πια να μπει στην βιομηχανία του κινηματογραφικού θεάματος. Ο έμπιστός του που είναι κασκαντέρ επιδιώκει το ίδιο ακριβώς. Πάντως, να σημειωθεί εν προκειμένω ότι δεν έχουν γνωστοποιηθεί περαιτέρω λεπτομέρειες πάνω στην πλοκή.

Το εγχείρημα αυτό του Tarantino παραμένει ακόμη ατιτλοφόρητο ενώ η πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου του 2019.