Βρέθηκε σεναριογράφος για το Black Widow της Marvel

Προχωράει η solo ταινία της ηρωίδας της Scarlett Johansson 
11 Ιανουαρίου 2018 20:37
Βρέθηκε σεναριογράφος για το Black Widow της Marvel

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Jac Schaeffer θα υπογράψει το σενάριο της solo ταινίας Black Widow, όπου η ομώνυμη ηρωίδα της Marvel θα έχει κατ’ αποκλειστικότητα τον χώρο και τον χρόνο που της αξίζει στο Marvel Cinematic Universe.

Η εν λόγω κινηματογραφική μυθοπλασία βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο προετοιμασίας. O Schaeffer που αναλαμβάνει την επιμέλεια της όλης πλοκής έχει προσθέσει στο ενεργητικό του αρκετές δουλειές. Συγκεκριμένα, έχει γράψει τους διαλόγους του sci fi φιλμ TiMER, του ανερχόμενου remake του Dirty Rotten Scoundrels με τίτλο Nasty Woman, όπου κεντρικό ρόλο ερμηνεύει η Anne Hathaway και η Rebel Wilson, όπως επίσης και τα κείμενα του The Shower.  

Στο project του Black Widow θα πρωταγωνιστεί όπως ήταν αναμενόμενο και από πολλούς fans η γοητευτική Scarlett Johansson που μετά το Iron Man 2, την συμμετοχή της στο franchise του Avengers και στο πιο πρόσφατο action φιλμ Captain America: Civil War (2016), θα την δούμε και πάλι ως την επιδέξια εκτελέστρια και κατάσκοπο Natasha Romanoff. Αξίζει να αναφερθεί εδώ ότι θα κάνει μία ακόμη εμφάνιση και στο Avengers: Infinity War τον Μάιο που έρχεται.