Τα Insidious και Sinister μπορεί να συναντηθούν σε μια ταινία

Δεν αποκλείει το crossover ο παραγωγός του Insidious 4
11 Ιανουαρίου 2018 20:19
Τα Insidious και Sinister μπορεί να συναντηθούν σε μια ταινία

Οι horror ταινίες μπαίνουν και αυτές στη μόδα των "universes" και των συνδεδεμένων ταινιών, με franchises όπως τα Conjuring και Paranormal Activity να είναι μερικά από τα πιο τρανταχτά. Ένα ακόμη franchise, αυτό του Insidious, έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του τρομακτικό σύμπαν και σύμφωνα με τον παραγωγό του Insidious: The Last Key, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να συναντηθεί με μια άλλη διάσημη σειρά τρόμου.

Ο Jason Blum, λοιπόν, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο CinemaPop, πως υπάρχει χώρος στο Insidious για το Sinister, λέγοντας:

"Το ελπίζω, θα το ήθελα. Παραλίγο να κάνουμε μια ταινία Insidious και Sinister και ακόμη νιώθω πως θα μπορούσαμε να το κάνουμε, νομίζω. Θεωρώ ότι οι κόσμοι τους θα ενωθούν κάποια στιμγή. Δεν ξέρω ακριβώς το πότε αλλά θα το προσπαθήσουμε."

Εκτός από αυτή την είδηση ο Blum γνωστοποίησε πως στα πλάνα υπάρχει μια έκτη Insidious ταινία και πιθανότατα μια έβδομη, ώστε να ξεπεράσει τις έξι του Paranormal Activity. Πως θα σας φαινόταν ένα crossover Insidious x Sinister