Star Wars Episode 9: O John Williams θα επιστρέψει για το soundtrack

Μόνο αυτός θα μπορούσε να κλείσει τη sequel τριλογία σωστά
11 Ιανουαρίου 2018 18:50
Star Wars Episode 9: O John Williams θα επιστρέψει για το soundtrack

Αν μερικά πράγματα έχουν σημαδέψει το σύμπαν του Star Wars και το έχουν κάνει τόσο ξακουστό και αγαπητό στον κόσμο, τότε πολύ ψηλά στην λίστα είναι η μουσική του. Ο John Williams είναι υπεύθυνος για το soundtrack που έχει σημαδέψει τους fans και μη της σειράς εδώ και 40 χρόνια και έγινε γνωστό πως θα "τελειώσει αυτό που άρχισε". Όπως ανακοινώθηκε μέσω του Variety, ο θρυλικός συνθέτης θα επιστρέψει για να κλείσει την sequel τριλογία και να βάλει την υπογραφή του στην μουσική του Star Wars: Episode 9, με το δημοσίευμα να αναφέρει:

Όσον αφορά το μέλλον του στο Star Wars, ο Williams μας επιβεβεβαίωσε ότι είπε στον σκηνοθέτη J.J. Abrams πως θα κάνει το Episode IX του χρόνου. "Θα ήθελα πάρα πολύ να το ολοκληρώσω" είπε χαρακτηριστικά. 

Ο μαέστρος που έχει κάνει συνώνυμο το όνομα του με το συναίσθημα και το "feeling" του Star Wars, παρέδωσε ένα ακόμη αξιομνημόνευτο soundtrack στο The Last Jedi, ενώ αναμένεται να γράψει το theme του Han Solo για το Solo: A Star Wars Story, μιας και το soundtrack θα έχει την υπογραφή του John Powell. 

To Star Wars: Episode IX, σε σκηνοθεσία J.J. Abrams, αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου του 2019.