Η Millie Bobby Brown θα υποδυθεί την αδερφή του Sherlock Holmes

Μετά τον ρόλο της Eleven, θα την δούμε ως Enola Holmes
10 Ιανουαρίου 2018 14:36
Η Millie Bobby Brown θα υποδυθεί την αδερφή του Sherlock Holmes

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η 13χρονη πρωταγωνίστρια του επιτυχημένου sci fi σόου Stranger Things, ονόματι Millie Bobby Brown υπέγραψε για την συμμετοχή της σε μία σειρά ταινιών όπου θα ενσαρκώσει την αδερφή του διάσημου επιθεωρητή Sherlock Holmes, Enola Holmes.

Το κινηματογραφικό αυτό εγχείρημα αφορμάται από τα βιβλία της Nancy Springer, της διακεκριμένης με το βραβείο “Edgar Award” συγγραφέως, που έκανε πάταγο το 2006 με το συναφές μυθιστόρημά της, το οποίο τιτλοφορήθηκε ως «The Case of the Missing Marquess». Οι περιπέτειες της έφηβης αδερφής των Sherlock και Mycroft Holmes διανθίστηκαν και με άλλες ιστορίες που αποτύπωσε η πένα της παραπάνω ευρηματικής λογοτέχνιδας.

Η νεαρή ηρωίδα λοιπόν, θα ζωντανέψει μέσω της Bobby Brown και θα συστηθεί για πρώτη φορά στους λάτρεις της 7ης Τέχνης, χαράσσοντας επιδέξια την δική της πορεία στην εξιχνίαση υποθέσεων μυστηρίου.

Η ταλαντούχα μικρούλα του Stranger Things πρόκειται να επωμιστεί επίσης και καθήκοντα παραγωγού για το ανερχόμενο project, μέσω της εταιρίας της, PCMA Productions, ενώ οι Alex Garcia και Ali Mendes θα επιβλέπουν τις αντίστοιχες διαδικασίες μέσω της Legendary Entertainment.