O Matt Lauria υπέγραψε για το sequel του Shaft

Θα παίξει μαζί με τους Samuel L. Jackson και Jessie T. Usher
09 Ιανουαρίου 2018 18:44
O Matt Lauria υπέγραψε για το sequel του Shaft

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Matt Lauria (Friday Night Lights, Parenthood) αποτελεί πλέον και επίσημο μέλος του επιτελείου των ηθοποιών που θα παίξουν στο sequel του Shaft.

Θα συμπρωταγωνιστήσει λοιπόν, στο πλευρό των τριών κεντρικών πρωταγωνιστών, του Samuel L. Jackson και του Richard Roundtree, καθώς και του Jesse T. Usher. Η πλοκή του εν λόγω θρίλερ δράσης εστιάζει στον John Shaft, έναν πράκτορα του FBI, που έχοντας διακόψει για πολύ καιρό κάθε επαφή με τον πατέρα του, αντιμετωπίζει μία πολύ σοβαρή υπόθεση και συνεπώς υποχρεώνεται να επικοινωνήσει ξανά μαζί του για να ζητήσει την βοήθειά του. Ο κολλητός του φίλος, ο Karim, έχει δολοφονηθεί οπότε ο νεαρός είναι διατεθειμένος να εξιχνιάσει το έγκλημα με όποιο κόστος ακόμη και αν χρειαστεί να τα βάλει με μία συμμορία εμπορίου ναρκωτικών και ξεπλύματος μαύρου χρήματος που δραστηριοποιείται στη Νέα Υόρκη.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Tim Story, ενώ το σενάριο επιμελήθηκαν οι Kenya Barris και Alex Barnow. Καθήκοντα παραγωγού του όλου project επωμίζονται ο John Davis και η Kenya Barris. Τις διαδικασίες της εξωτερικής παραγωγής θα εποπτεύουν οι  Ira Napoliello και Marc Fischer. To Netflix έχει διαθέσει $30 εκατομμύρια, το μισό σχεδόν του προϋπολογισμού της ταινίας και έχει αναλάβει να το διανείμει σε χώρες του εξωτερικού.

To Shaft αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του μέσω της New Line Cinema στις αμερικανικές αίθουσες στις 14 Ιουνίου του 2019.