Κυκλοφόρησε νέο trailer για το κοινωνικό δράμα "Golden Exits"

Οι Emily Browning και Jason Schwartzman ξεπερνούν μαζί τις δυσκολίες
08 Ιανουαρίου 2018 19:15
Κυκλοφόρησε νέο trailer για το κοινωνικό δράμα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, βγήκε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για το Golden Exits του Alex Ross Perry, το οποίο έκανε πρεμιέρα πέρυσι στο Sundance Film Festival εισπράττοντας ως επί το πλείστον πολύ θετικά σχόλια.

Ο δημιουργός των Impolex, Queen of Earth και Listen Up Philip μας έχει συνηθίσει σε ανεξάρτητες παραγωγές δραματικών φιλμ που απέχουν αρκετά από το κλισέ των μελοδραματισμών και των εντυπωσιοθηρικών αποφθεγμάτων για την ζωή. Ο σκηνοθέτης αυτός έχει έναν μοναδικό τρόπο να παρουσιάζει τις αδυναμίες των ατόμων και τα δυνατά τους σημεία μέσα από ένα πολύ ανθρώπινο πρίσμα.

Έτσι λοιπόν, το Golden Exits συνδυάζει αβίαστα το χιούμορ με τα συναισθήματα, ώστε να προβάλλει μία πολύ ενδιαφέρουσα και οικεία όψη όσον αφορά την καθημερινή τριβή και την εξέλιξη των διαπροσωπικών σχέσεων.

Πρωταγωνιστούν η Emily Browning και ο Jason Schwartzman, ενώ το cast συναπαρτίζουν οι: Emily Browning, Adam Horovitz, Jason Schwarzman, και η Chloe Sevigny.

Το Golden Exits πρόκειται να διανεμηθεί σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. στις 9 Φεβρουαρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer:

Tags: