Άγριο ξύλο στο νέο trailer του Kickboxer: Retaliation

Μία αμείλικτη αναμέτρηση με τους Van Damme, Tyson, Lambert και τον...Ronaldinho
07 Ιανουαρίου 2018 17:33
Άγριο ξύλο στο νέο trailer του Kickboxer: Retaliation

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Well Go USA έθεσε στην δημοσιότητα το επίσημο trailer και την αφίσα του Kickboxer: Retaliation, το sequel του Kickboxer: Vengeance (2016).

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Dimitri Logothetis, ενώ στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι: Alain Moussi, Júlíus Björnsson(Game of Thrones) και ο Mike Tyson. Στο έργο τους πλαισιώνουν οι: Jean-Claude Van Damme, Christopher Lambert, Sara Malakul Lane, Jessica Jann, Hafþór Júlíus Björnsson, Sam Medina, και ο Steven Swadling.

Ένα χρόνο μετά την δολοφονία του αδερφού του ο πρωταθλητής του MMA, Kurt Sloane πέφτει θύμα απαγωγής στην Ταϋλάνδη από έναν ισχυρό βαρόνο της νύχτας (Lambert). Η μοναδική ευκαιρία που του δίνεται για να ανακτήσει την ελευθερία του είναι να παλέψει μέχρι τελικής πτώσεως σ’ έναν παράνομο αγώνα με κάποιον τερατώδους σωματικής διάπλασης και ασυναγώνιστης δύναμης αντίπαλο (Hafþór Júlíus Björnsson). Για να βγει ζωντανός από εκεί, προσπαθεί να προσαρμόσει κατάλληλα την εκπαίδευσή του ζητώντας την βοήθεια του θρυλικού Master Durand (Van Damme) και ενός άλλου φυλακισμένου, του Briggs (Tyson).

Η πρεμιέρα του Kickboxer: Retaliation αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά και σε υπηρεσία VOD στις 26 Ιανουαρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα και η αφίσα:

Tags: