The Strangers: Prey at Night | Το νέο trailer θα σας σοκάρει!

Πόσο τρομακτική τροπή μπορεί να πάρει ένα ταξίδι αναψυχής;
07 Ιανουαρίου 2018 18:04
The Strangers: Prey at Night | Το νέο trailer θα σας σοκάρει!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Aviron Pictures κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την ανερχόμενη ταινία τρόμου με τίτλο The Strangers: Prey at Night. Την σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο Johannes Roberts, ενώ το σενάριο επιμελούνται οι Bryan Bertino και Ben Ketai.

Στο sequel του γνωστού θρίλερ που είχε κάνει το ντεμπούτο του το 2008, οι τρεις αδίστακτοι δολοφόνοι με τις μάσκες επιστρέφουν. Στο στόχαστρό τους θα βρεθεί αυτή την φορά μία οικογένεια που κάνει την εξόρμησή της στην ύπαιθρο προκειμένου να επισκεφθεί το σπίτι κάποιων συγγενών σε μία ερημική επαρχιακή τοποθεσία. Μόλις πέσει το σκοτάδι οι δράστες αποφασίζουν να διαβούν το κατώφλι της πόρτας τους και τότε ένας αμείλικτος αγώνας επιβίωσης αρχίζει.

Το cast του έργου απαρτίζουν οι: Christina Hendricks, Martin Henderson, Bailee Madison, και ο Lewis Pullman. Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι: Wayne Marc Godfrey, James Harris, Robert Jones, και ο Mark Lane.

Η πρεμιέρα του The Strangers: Prey at Night στις αμερικανικές αίθουσες έχει δρομολογηθεί για τις 9 Μαρτίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα: