Ολονύχτιος τρόμος στο πρώτο trailer για το "The Night Sitter"

Τρεις μοχθηρές μάγισσες θα αναστηθούν και θα φέρουν τα πάνω κάτω
06 Ιανουαρίου 2018 12:15
Ολονύχτιος τρόμος στο πρώτο trailer για το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, βγήκε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer για το ανερχόμενο υπερφυσικό θρίλερ-παρωδία των Abiel Bruhn και John Rocco (A Not so Pleasant Surprise) με τίτλο The Night Sitter.

Η υπόθεση του έργου περιστρέφεται γύρω από την Amber(Elyse DuFour), μία απατεώνισσα η οποία αποφασίζει να παριστάνει την νταντά στον Kevin (Jack Champion), τον γιο ενός πλούσιου συλλέκτη αποκρυφιστικών αντικειμένων εν ονόματι Ted Hooper, προκειμένου να πιάσει την καλή, κλέβοντας ό,τι πολύτιμο υπάρχει μέσα στο σπίτι. Το αγόρι κατά λάθος βρίσκει ένα από τα αρχαία κειμήλια που έχει στην κατοχή του ο πατέρας του και καλεί τρεις κακές μάγισσες γνωστές ως “The Three Mothers” που θα θελήσουν να τους βλάψουν. Το παιδί και η νεαρή κοπέλα θα πρέπει τώρα να συνεργαστούν προκειμένου να επιβιώσουν από τα σατανικά αυτά πνεύματα.

Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού για το The Night Sitter έχει επωμιστεί ο Jeffrey Reddick (Final Destination). Δεν έχει οριστεί ακόμη επίσημη ημερομηνία διανομής της ταινίας, όμως παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα:

Tags: