Στο πρώτο trailer του "Truth or Dare" καραδοκεί ο τρόμος

Πρόσεξε τι θα απαντήσεις!
03 Ιανουαρίου 2018 18:31
Στο πρώτο trailer του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε από την Universal Pictures και την Blumhouse Productions το πρώτο trailer για το Truth or Dare, το ανερχόμενο φιλμ τρόμου που θα κάνει τον οποιονδήποτε να σκεφτεί διπλά τι θα πει.

Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Jeff Wadlow (Kick-Ass 2, Cry_Wolf). Στο εν λόγω θρίλερ πρωταγωνιστούν η Lucy Hale (Pretty Little Liars, Scream 4) και οTyler Posey (Teen Wolf, Scream: The TV Series).

Ο κεντρικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από ένα φαινομενικά ακίνδυνο παιχνίδι «Θάρρους ή Αλήθειας» μεταξύ φίλων το οποίο όμως παίρνει θανάσιμη τροπή όταν μία μυστηριώδης οντότητα αποφασίζει να τιμωρήσει τα μέλη της παρέας που θα πουν ψέματα ή θα αρνηθούν να αποκριθούν στην πρόκληση του να πράξουν κάτι.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Violett Beane (The Flash), Nolan Gerard Funk (Dear White People), Hayden Szeto (The Edge of Seventeen) και η Sophia Taylor Ali (Grey’s Anatomy).

 Η αυλαία για το Truth or Dare αναμένεται να ανοίξει στην Αμερική στις  27 Απριλίου του 2018.Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: