Trailer για το "Scorched Earth" με την Gina Carano

Πήρε το όπλο της και θα εκδικηθεί!
02 Ιανουαρίου 2018 16:40
Trailer για το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Dark Horizons, βγήκε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για το ανερχόμενο επιστημονικής φαντασίας φιλμ με τίτλο Scorched Earth.

Στην εν λόγω μεταποκαλυπτικής φύσεως κινηματογραφική μυθοπλασία η οποία συνδυάζει και στοιχεία western, πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει η Gina Carano (Haywire) καθώς και ο John Hannah (The Mummy).

Ο κεντρικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από μία δυσοίωνα φουτουριστική εκδοχή του πλανήτη, αφού έχει συντελεστεί η οικολογική καταστροφή ολόκληρης της υφηλίου με το ανθρώπινο είδος να έχει αποδεκατιστεί. Οι ελάχιστοι επιζώντες πολλά χρόνια αργότερα καταφέρνουν να επανεγκαθιδρύσουν μία νέα κοινωνία που όμως αντιμετωπίζει άλλες αναδυόμενες προκλήσεις. Η Attica Gage (Gina Carano) είναι μία κυνηγός επικηρυγμένων που προσπαθεί να πιάσει τον αδίστακτο Elijah Jackson. Τα πράγματα ωστόσο παίρνουν μία πιο περίπλοκη τροπή όταν η γυναίκα συναντάει στην αποστολή της αυτήν ένα αιχμάλωτο κορίτσι που της θυμίζει την νεκρή αδερφή της.

Η αυλαία του Scorched Earth αναμένεται να ανοίξει σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. ενώ θα είναι διαθέσιμο και σε υπηρεσία VOD στις 2 Φεβρουαρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:

Tags: