The Open House: Στο νέο trailer κανείς δεν είναι ασφαλής στο σπίτι του

Το Netflix φέρνει τον τρόμο σε οικογενειακή συσκευασία
30 Δεκεμβρίου 2017 22:05
The Open House: Στο νέο trailer κανείς δεν είναι ασφαλής στο σπίτι του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Screen Rant, βγήκε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για το ανερχόμενο φιλμ τρόμου του Netflix με τίτλο The Open House, όπου κανείς δεν είναι ασφαλής ακόμη και μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ο κεντρικός άξονας αυτού του θρίλερ περιστρέφεται γύρω από τον Logan Wallace, έναν έφηβο τον οποίο υποδύεται ο Dylan Minnette (Don’t Breathe, 13 Reasons Why). Ο νεαρός εξαιτίας του πρόσφατου θανάτου του πατέρα του αποφασίζει μαζί με την μητέρα του, Naomi (Piercey Dalton), να δώσουν λίγο χρόνο στον εαυτό τους για να διαχειριστούν αυτή την απώλεια. Ξεκινούν λοιπόν, για μία εξόρμηση στην εξοχική κατοικία ενός φίλου τους επάνω στο βουνό. Το σπίτι αυτό πρόκειται να πουληθεί, οπότε ο Logan και η Naomi πρέπει να λείπουν τις Κυριακές  ούτως ώστε το οίκημα να μένει ανοιχτό για τους υποψήφιους αγοραστές. Δυστυχώς, απ’ ό,τι φαίνεται ένας τέτοιος επισκέπτης εντελώς αυθαίρετα οικειοποιείται τον χώρο και συμπεριφέρεται σαν να του ανήκει ήδη χωρίς όμως να καθιστά αντιληπτή την παρουσία του στους τωρινούς ενοίκους. Μία σειρά περίεργων περιστατικών θα θορυβήσει μητέρα και γιο και αφού τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται.

Η πρεμιέρα του The Open House αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην streaming υπηρεσία του Netflix, στις 19 Ιανουαρίου του 2018.Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer: