Το νέο trailer του Euphoria θέτει ένα κρίσιμο δίλημμα

Οι Alicia Vikander και Eva Green έρχονται αντιμέτωπες με μία δύσκολη επιλογή
28 Δεκεμβρίου 2017 19:08
Το νέο trailer του Euphoria θέτει ένα κρίσιμο δίλημμα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το σύγχρονο δράμα Euphoria, το σενάριο και την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει η Lisa Langseth.

Το εν λόγω έργο έχει να κάνει με ένα πολύ διφορούμενο ζήτημα, αυτό της ευθανασίας, το οποίο ομολογουμένως εξαιτίας της λεπτής φύσεώς του εγείρει ανάλογα ακανθώδη ερωτήματα που αποτελέσουν πρόκληση για κάποιους.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν η Eva Green (Penny Dreadful, Casino Royale, Kingdom of Heaven) και η Alicia Vikander (Ex Machina, The Light Between Oceans, A Royal Affair), που ενσαρκώνουν δύο αδερφές, οι σχέσεις των οποίων έχουν ψυχρανθεί κάπως. Όταν η μία από αυτές θα αποκαλύψει ότι έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο και ότι έχει αποφασίσει να τερματίσει την ζωή της πριν χειροτερέψει η κατάστασή της ακόμη περισσότερο, απευθυνόμενη σ' ένα ινστιτούτο που αναλαμβάνει τέτοιες περιπτώσεις, θα ανακύψει ένα κρίσιμο δίλημμα. Πριν αποβιώσει, η γυναίκα ζητάει από την αδερφή της να στηρίξει σε αυτή της την επιλογή μέχρι τέλους και ενωμένες να περάσουν μαζί το διάστημα αυτό που της απομένει όσο πιο ομαλά γίνεται.

Το cast του όλου project συμπληρώνουν οι: Charlotte Rampling, Charles Dance, και ο Mark Stanley.

Η πρεμιέρα του Euphoria έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στη Σουηδία, στις 2 Φεβρουαρίου του 2018, χωρίς ωστόσο να έχει οριστεί αντίστοιχη ημερομηνία για τη διανομή του στις Η.Π.Α. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα: