The Meg: Στην πρώτη φωτογραφία αποκαλύπτεται ο γιγαντιαίος καρχαρίας

Ο Jason Statham αντιμέτωπος με ένα εφιαλτικό πλάσμα του ωκεανού
23 Δεκεμβρίου 2017 15:52
The Meg: Στην πρώτη φωτογραφία αποκαλύπτεται ο γιγαντιαίος καρχαρίας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το πρώτο στιγμιότυπο του The Meg, του ανερχόμενου θρίλερ δράσης στο οποίο κεντρικό ρόλο έχει αναλάβει ο Jason Statham που πρέπει να αμυνθεί απέναντι σε έναν τρομακτικό καρχαρία.

Την σκηνοθεσία του The Meg υπογράφει ο Jon Turteltaub (National Treasure, The Sorcerer’s Apprentice), ενώ  το σενάριο επιμελούνται οι Dean Georgaris(Lara Croft Tomb Raider: Cradle of Life), Belle Avery (The Keeper: The Legend of Omar Khayyam), τα αδέρφια Jon και Erich Hoeber (Red),και ο James Vanderbilt (White House Down). Πρόκειται για μία κινηματογραφική διασκευή του μυθιστορήματος του Steve Alten που δημοσιεύθηκε το 1997 με τίτλο «Meg: A Novel of Deep Terror»

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Statham που υποδύεται τον Jonas Taylor, έναν επαγγελματία δύτη ο οποίος έχει προσληφθεί για να σώσει μία ομάδα ωκεανολόγων από τα σαγόνια του ‘Maldon’, ενός προϊστορικού καρχαρία.

Το cast του έργου συναπαρτίζουν οι: Ruby Rose, Rainn Wilson, Robert Taylor, Cliff Curtis, Ólafur Darris Olafsson, Li Bing-Bing, Winston Chao, Page Kennedy, Jessica McNamee, Masi Oka, και η Sophia Shuya Cai.

Η πρεμιέρα του The Meg έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 10 Αυγούστου του 2018.Παρακάτω ακολουθεί η σχετική λήψη: