Κυκλοφόρησε νέο trailer για την κωμωδία "Overboard"

Οι Anna Faris και Eugenio Derbez πρωταγωνιστούν στο σύγχρονο remake του 1987
22 Δεκεμβρίου 2017 15:32
Κυκλοφόρησε νέο trailer για την κωμωδία

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Paylist, η Metro-Goldwyn-Mayer Pictures και η Pantelion Films έθεσε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για το Overboard, το remake της διάσημης ρομαντικής κωμωδίας που βγήκε το 1987.

Εν προκειμένω κεντρικό ρόλο ερμηνεύουν η Anna Faris (Mom, Cloudy with a Chance of Meatballs) και ο Eugenio Derbez (La Familia P. Luche). Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Rob Greenberg, ενώ ο ίδιος επιμελήθηκε από κοινού και το σενάριο μαζί με τον Bob Fisher και την Leslie Dixon.

 

Η υπόθεση της μοντέρνας version του Overboard επικεντρώνεται στον Leonardo (Eugenio Derbez), έναν εγωιστή, κακομαθημένο και αμετανόητο εργένη που προέρχεται από τις πιο εύπορες οικογένειες του Μεξικού, και στην Kate (Anna Faris), μία αστικής τάξης ανύπαντρη μητέρα τριών παιδιών η οποία προσλαμβάνεται για να καθαρίσει το υπερπολυτελές γιοτ του Leonardo. Αφού απολύει την Kate χωρίς κανέναν λόγο, αρνείται να την πληρώσει. Όμως ο Leonardo μετά από ένα ξέφρενο πάρτι, χάνει την ισορροπία του και πέφτει στην θάλασσα. Το επόμενο πρωί ξυπνάει στην ακτή του Oregon με αμνησία. Η Kate εμφανίζεται στο νοσοκομείο αποφασισμένη να πάρει την εκδίκησή της, πείθοντας τον πρώην εργοδότη της ότι είναι ο σύζυγός της. Μέσα από μία σειρά δοκιμασιών ο άμαθος στην δουλειά νεαρός, θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στην εργασία και θα ανακαλύψει αυτά που μετρούν πραγματικά στην ζωή, επανεκτιμώντας τα πράγματα. Στο μεταξύ οι δικοί του τον  αναζητούν ενώ η μνήμη του δίνει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης. Η αλήθεια σύντομα θα έρθει στο φως. Το θέμα είναι αν θελήσει να μείνει στο νέο του σπίτι ή θα το βάλει και πάλι στα πόδια.

Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκονται οι: Derbez, Benjamin Odell και ο Bob Fisher. Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού επωμίστηκε ο Brendan Ferguson. Το cast συμπληρώνουν η Eva Longoria (Desperate Housewives) και ο John Hannah (Four Weddings and a Funeral).

Η πρεμιέρα του Overboard έχει δρομολογηθεί για τις 20 Απριλίου του 2018.

Tags: