Πρώτο trailer για την μαύρη κωμωδία "Gringo"

Η Charlize Theron και ο Joel Edgerton ανοίγουν δουλειές με ‘φούντες’!
21 Δεκεμβρίου 2017 14:45
Πρώτο trailer για την μαύρη κωμωδία

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα τουTHR, η Amazon Studios και η STXfilms έθεσαν στην δημοσιότητα το πρώτο trailer του Gringo, την σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε ο Nash Edgerton, ενώ το σενάριο επιμελήθηκαν οι Anthony Tambakis και Matthew Stone.

Στην μαύρη αυτή κωμωδία πρωταγωνιστούν οι: David Oyelowo (Selma, Chaos Walking) Charlize Theron (Dark Places, Monster, Atomic Blonde), Joel Edgerton (Bright, Black Mass,Loving), Amanda Seyfried (Mamma Mia, Dear John, In Time), Thandie Newton (Westworld, The Pursuit of Happyness, Mission: Impossible 2), και ο Sharlto Copley (District 9, Maleficent, Chappie).

Η υπόθεση του έργου διαδραματίζεται στο Μεξικό, όπου ένας Αμερικανός επιχειρηματίας εν ονόματι Harold (David Oyelowo)πέφτει ξαφνικά θύμα απαγωγής από ένα καρτέλ ναρκωτικών ενώ βρίσκεται εν μέσω επαγγελματικού ταξιδιού. Μη γνωρίζοντας γιατί έχει στοχοποιηθεί, ο Harold σύντομα ανακαλύπτει ότι τα αφεντικά της εταιρίας του (Theron και Edgerton) είχαν μυστικές συναλλαγές  με ένα δίκτυο διακίνησης προκειμένου να προωθήσουν την φόρμουλά τους για ένα πρωτοποριακό σκεύασμα κάνναβης σε μορφή χαπιού. Μιας που τον έχουν επικηρύξει και τον ίδιο ως εγκληματία, ο άνδρας συνειδητοποιήσει την σκευωρία που στήθηκε εις βάρος του για την ενοχοποίησή του, και αποφασίζει στ’ αλήθεια να ξεπεράσει  τα όρια του νομοταγούς πολίτη και να παίξει με τους ίδιους όρους. Ζητώντας να βρει πάση θυσία έναν τρόπο να γυρίσει σπίτι του, ο ήρωας θα σκαρώσει ένα τρελό σχέδιο απόδρασης που θα τον βάλει σε απίστευτες περιπέτειες.

Πίσω από την παραγωγή του Gringo είναι οι: Rebecca Yeldham, Nash Edgerton, Beth Kono, A.J. Dix, Charlize Theron και ο Anthony Tambakis.

Η αυλαία για το Gringo έχει δρομολογηθεί να ανοίξει στις Η.Π.Α. στις 9 Μαρτίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: