Κατέφτασε το πρώτο trailer για το Mortal Engines

Ο Peter Jackson έχει κάτι νέο να μας διηγηθεί!...
19 Δεκεμβρίου 2017 18:26
Κατέφτασε το πρώτο trailer για το Mortal Engines

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε από την Universal Pictures το πρώτο trailer του ανερχόμενου sci fi φιλμ με τίτλο Mortal Engines, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Christian Rivers ενώ το σενάριο ο Peter Jackson.

Ο δημιουργός της επικής κινηματογραφικής τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ο οποίος βρίσκεται και πίσω από την παραγωγή του όλου project, ανέλαβε μαζί με την συνεργάτη του, Philippa Boyens (The Lord of the Rings,The Hobbit) την προσαρμογή της υπόθεσης του ομώνυμου βιβλίου που προέρχεται από την επιτυχημένη σειρά μυθιστορημάτων του Βρετανού συγγραφέα Philip Reeve.

Ο κεντρικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από μία δυστοπικά φουτουριστική εκδοχή της Γης, με τους πολιτισμούς της να έχουν καταστραφεί από ένα κατακλυσμικό γεγονός. Το ανθρώπινο είδος ανέπτυξε καινούργιους μηχανισμούς και τρόπους επιβίωσης ώστε να προσαρμοστεί στην νέα τάξη πραγμάτων που αναδύθηκε. Γιγαντιαίες κινούμενες πόλεις περιφέρονται πάνω στον πλανήτη, προκαλώντας πλήγμα και ζώντας εις βάρος άλλων μικρότερων. Ο Tom Natsworthy (Robert Sheehan) που προέρχεται από το Lower Tier, μία ισχυρή κοινότητα του Λονδίνου, κάνει μία απρόσμενη συνάντηση με μία επικίνδυνη φυγά, την Hester Shaw (Hera Hilmar) όμως η γνωριμία τους θα συνεχίσει με λιγότερο κακούς οιωνούς. Οι δρόμοι των δυο τους διασταυρώνονται, παρά τις εντελώς διαφορετικές τους καταβολές, και μαζί κάνουν μία συμμαχία η οποία πρόκειται να αλλάξει ριζικά την πορεία του μέλλοντος.

Το cast της φανταστικής αυτής ιστορίας της μεγάλης οθόνης, συναπαρτίζουν οι: Hugo Weaving (The Lord of Rings,The Hobbit trilogies),Hera Hilmar (Da Vinci’s Demons), Robbie Sheehan (Fortitude), η Νοτιοκορεάτισσα τραγουδίστρια και ηθοποιός Jihae (Mars), Ronan Raftery (Fantastic Beasts and Where to Find Them), Leila George (Mother, May I Sleep With Danger?), Patrick Malahide (Game of Thrones) και ο Stephen Lang (Avatar).

Την παραγωγή της ταινίας χρηματοδοτούν οι MRC και Universal.

Η αυλαία του Mortral Engines θα ανοίξει στις Η.Π.Α. του χρόνου στις  14 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer: