Το νέο trailer του "Every Day" σας προτείνει να δείτε την ζωή με άλλο μάτι

Αξίζει να ζει κανείς την κάθε μέρα σαν να είναι μοναδική
17 Δεκεμβρίου 2017 12:54
Το νέο trailer του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε από την Orion Films καινούργιο trailer για το ανερχόμενο φιλμ του Michael Sucsy με τίτλο Every Day, το οποίο αφορμάται από το ομώνυμο επιτυχημένο sci fi μυθιστόρημα του David Levithan που εκδόθηκε το 2013.

Το σενάριο υπογράφει ο Jesse Andrews. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Angourie Rice (The Nice Guys, These Final Hours, Nowhere Boys: The Book of Shadows), Maria Bello, Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom, Detective Pikachu), Debby Ryan (Disney’s Jessie) και ο Owen Teague (It, Bloodline).

To Every Day αφηγείται την ιστορία της Rhiannon (Angourie Rice), ενός 16χρονου κοριτσιού το οποίο ερωτεύεται ένα μυστηριώδες πνέυμα εν ονόματι “A” που κατοικεί σε διαφορετικό σώμα κάθε μέρα.  Λόγω της περίεργης σύνδεσης που αναπτύσσεται μεταξύ τους, η Rhiannon και η οντότητα  “A” κάνουν τα πάντα προκειμένου να βρίσκουν πάντοτε ο ένας τον άλλον, χωρίς να γνωρίζουν τι ή ποιον θα φέρει η επόμενη μέρα. Και ενώ τα αισθήματα που νιώθουν ισχυροποιούνται σταδιακά, οι εναλλαγές όσον αφορά την μορφή που παίρνει ο “A” αρχίζουν να τους κάνουν να αναλογιστούν που θα τους οδηγήσει το όλο πράγμα και να αποφασίζουν για το μέλλον τους.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer: