The Commuter: Στο τελικό trailer η τάξη και η ασφάλεια εκτροχιάζονται

Ο Liam Neeson δεν σηκώνει απειλές και το αποδεικνύει
16 Δεκεμβρίου 2017 15:17
The Commuter: Στο τελικό trailer η τάξη και η ασφάλεια εκτροχιάζονται

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, η Lionsgate κυκλοφόρησε το τελικό trailer του The Commuter, του ανερχόμενου θρίλερ δράσης όπου πρωταγωνιστεί ο Liam Neeson.

Ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται έναν φιλήσυχο ασφαλιστή, τον Michael, ο οποίος επιστρέφοντας από την δουλειά του με τρένο θα πιαστεί εξ’ απήνης από την θανάσιμη απειλή που υφέρπει. Κάποιος άγνωστος του τηλεφωνεί και τον ενημερώνει πως η αμαξοστοιχία θα ανατιναχθεί αν ο ίδιος δεν εντοπίσει εγκαίρως έναν συγκεκριμένο επιβάτη. Για να αποσοβήσει το χτύπημα ο ήρωας πρέπει να δράσει αποτελεσματικά με γνώμονα βέβαια και την ασφάλεια των ανυποψίαστων πολιτών που κάνουν το φονικό αυτό δρομολόγιο και είναι στο έλεος ενός αδίστακτου δράστη.

Την σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο Jaume Collet-Serra (The Shallows) ενώ οι Byron Willinger και Philip de Blasi επιμελήθηκαν το σενάριο.

Το cast του The Commuter συναπαρτίζουν οι: Vera Farmiga, Sam Neill, Elizabeth McGovern και ο Patrick Wilson. Η πρεμιέρα του στις Η.Π.Α. έχει προγραμματιστεί στις 12 Ιανουαρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το τελευταίο απόσπασμα: