Το trailer του "Inside" εγκυμονεί έναν θανάσιμο κίνδυνο

Το αγγλόφωνο remake της γαλλικής ταινίας φέρνει ανατριχίλα!
16 Δεκεμβρίου 2017 14:48
Το trailer του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το αγγλόφωνο remake του Inside το οποίο θα στείλει ρίγη στην ραχοκοκαλιά σας! Το είδος του τρόμου στον γαλλικό κινηματογράφο πέρασε σε μία νέα φάση εξέλιξης γεγονός που αποδεικνύεται ήδη από το 2007 μέσα από το À l'intérieur (Inside) των Alexandre Bustillo και Julien Maury, καθώς και από άλλα ανάλογου ύφους φιλμ  όπως τα: Ils (2006), Frontière(s) (2007) και Martyrs (2008).

Την εν λόγω διασκευή του Inside σκηνοθέτησε ο Miguel Ángel Vivas (Kidnapped). Η Rachel Nichols (Continuum) θα υποδυθεί την Sarah, μία έγκυο γυναίκα η οποία προσπαθεί να ορθοποδήσει έπειτα από την τραγική απώλεια του συζύγου της σε ένα δυστύχημα. Ωστόσο, ένα βράδυ θα βρεθεί αιχμάλωτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι από μία άγνωστη (Laura Harring) η οποία έχει βαλθεί να πάρει το παιδί της μόλις γεννηθεί. Το μητρικό φίλτρο ενεργοποιείται μέσα από μία ανατριχιαστική μυθοπλασία, όπου η ηρωίδα πρέπει να πολεμήσει με όλες της τις δυνάμεις για να  προστατέψει το μωρό της και να βγάλει την νύχτα.

Το Inside έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες και σε υπηρεσία VOD στις 12 Ιανουαρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: