Ο Guillermo del Toro θα σκηνοθετήσει το remake του "Nightmare Alley"

Μεταξύ άλλων, θα βοηθήσει ως παραγωγός στο Antlers του Scott Cooper  
13 Δεκεμβρίου 2017 16:05
Ο Guillermo del Toro θα σκηνοθετήσει το remake του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Guillermo del Toro πρόκειται να σκηνοθετήσει το remake του Nightmare Alley, του διάσημου φιλμ noir του 1947.

Ο Guillermo del Toro μάλιστα θα επιμεληθεί και το σενάριο μαζί με την Kim Morgan. Στην σχετική αναφορά του Variety, υπογραμμίζεται ότι: “στην αυθεντική ταινία πρωταγωνίστησε ο Tyrone Power ως φιλόδοξος νεαρός άνδρας που συνδέεται με μια γυναίκα ψυχίατρο η οποία είναι ακόμη πιο διεφθαρμένη από ό, τι ο ίδιος. Στην αρχή, απολαμβάνουν την επιτυχία τους εξαπατώντας ανθρώπους με το πνευματιστικό τους κόλπο που όμως γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον του, χειραγωγώντας τον ίδιο τον εκμεταλλευτή”. Ωστόσο, ο δημοφιλής δημιουργός del Toro δεν θα αρκεστεί να ακολουθήσει την παλιά και δοκιμασμένη συνταγή όσον αφορά την διαμόρφωση της πλοκής, αφού ποτέ άλλωστε δεν δρα έτσι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα επαγγελματικά σχέδια του Guillermo del Toro φορτσάρουν και αυτό το διάστημα, καθώς μετά την πιο πρόσφατη ταινία του, το The Shape of Water που εισέπραξε διθυραμβικές κριτικές, ο σκηνοθέτης βάζει πλώρη και για άλλα εγχειρήματα της βιομηχανίας του θεάματος.

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και το υπερφυσικό θρίλερ του Scott Cooper (Hostiles) με τίτλο Antlers, όπου ο del Toro είναι πιθανόν να αναλάβει ρόλο παραγωγού αυτή την φορά, δίπλα στους David Goyer, Miles Dale, και τον Kevin Turen. Το συγκεκριμένο concept θα περιστρέφεται γύρω από την ιστορία  μίας δασκάλας η οποία ανακαλύπτει ότι ο πατέρας και ο αδερφός ενός μαθητή της κρύβουν ένα επικίνδυνο υπερφυσικό μυστικό. Η νεαρή γυναίκα θα πάρει το αγόρι υπό την προστασία της και θα προσπαθήσει να αντιπαλέψει με τρομακτικά σκοτεινές δυνάμεις που ξεπερνούν κάθε φαντασία.