Η Jennifer Lawrence υπέγραψε για το ιστορικό δράμα μυστηρίου "Burial Rites"

Η διάσημη ηθοποιός ενώνει τις δυνάμεις της με τον Luca Guadagnino
13 Δεκεμβρίου 2017 16:31
Η Jennifer Lawrence υπέγραψε για το ιστορικό δράμα μυστηρίου

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, η βραβευμένη με Όσκαρ Jennifer Lawrence (Mother!, American Hustle) θα συνεργαστεί με τον Luca Guadagnino, τον σκηνοθέτη του Call Me by Your Name, για το αστυνομικό φιλμ εποχής με τίτλο Burial Rites.

Η υπόθεση του έργου τοποθετείται χρονικά τον 19ο αιώνα και βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Agnes Magnusdottir (Lawrence), της τελευταίας γυναίκας που εκτελέστηκε δημόσια  στην Ισλανδία το 1830, αφού κρίθηκε ένοχη για τον θάνατο δύο ανδρών και των εμπρησμών που έγιναν στα σπίτια τους. Ενώ η Agnes περιμένει την επιβεβαίωση της θανατικής της καταδίκης από το ανώτατο δικαστήριο της Δανίας, αρχίζει να αναβιώνει έντονα συναισθήματα και μνήμες καθώς αναλογίζεται τα γεγονότα που καθόρισαν εν τέλει την ζωή της.

Πίσω από την παραγωγή του Burial Rites θα βρίσκονται οι Allison Shearmur και Justine Ciarrocchi. Η TriStar Pictures απέκτησε τα δικαιώματα για την παγκόσμια διανομή του φιλμ το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Hannah Kent που εκδόθηκε το 2013.

Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού επωμίζονται εν προκειμένω οι: Gary Ross, Jerry Kalajian, Hannah Minghella και η Shary Shirazi.