Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το "Kill Order"

Πολεμικές τέχνες και υπεράνθρωπες δυνάμεις συναντιούνται σε μία ταινία
12 Δεκεμβρίου 2017 16:16
Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, βγήκε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer του ανερχόμενου sci-fi φιλμ δράσης με τίτλο Kill Order, όπου οι πολεμικές τέχνες και οι υπερδυνάμεις ενώνονται σε μία ιδιότυπη κινηματογραφική μυθοπλασία.

Εν προκειμένω, ο Chris Mark πρωταγωνιστεί ως ο David, ένα χαμηλών τόνων γυμνασιόπαιδο που αρχίζει να βασανίζεται από κάποιες απωθημένες σκοτεινές μνήμες όταν μία ένοπλη ομάδα ανδρών εισβάλλει στην τάξη του, υποχρεώνοντάς τον να αμυνθεί και να χρησιμοποιήσει τα πανίσχυρα υπερφυσικά χαρίσματα τα οποία μέχρι πρότινος αγνοούσε ότι είχε. Η απροσδόκητη αυτήν ανακάλυψη τον βάζει σε μπελάδες και πρέπει πλέον να προστατέψει όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και τους δικούς του από τους εχθρούς που τον κυνηγούν.

 Στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το Kill Order κάθεται ο βετεράνος κασκαντέρ James Mark (Scott Pilgrim vs. The World, Pacific Rim) ο οποίος επιχειρεί για πρώτη φορά αναλάβει καθήκοντα τέτοιου τύπου.

Το cast συμπληρώνουν οι: Daniel Park, Denis Akiyama, Melee Hutton, Jessica Clement, Jason Gosbee, Reuben Langdon, και  ο Alain Moussi.

Το Kill Order θα καταφτάσει σε DVD στις Η.Π.Α. στις 6 Φεβρουαρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο απόσπασμα.

Tags: