Ανακοινώθηκαν και επίσημα τα ονόματα για το cast του "Together"

Το υπερφυσικό θρίλερ εκδίκησης σκηνοθετεί ο James Cullen Bressack
12 Δεκεμβρίου 2017 15:48
Ανακοινώθηκαν και επίσημα τα ονόματα για το cast του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι υπέγραψαν τα μέλη του cast του Together.

Την σκηνοθεσία του εν λόγω υπερφυσικού θρίλερ εκδίκησης υπογράφει ο James Cullen Bressack. Ο ίδιος θα επιμεληθεί και τον σεναριακό μίτο του φιλμ μαζί με την Madeleine Wade που θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο εν προκειμένω.

Η υπόθεση του έργου περιστρέφεται γύρω από δύο αδερφές  (Madeleine Wade και Augie Duke) οι οποίες υφίσταντο παιδική κακοποίηση στα χέρια του σαδιστή πατέρα τους  (Dave Sheridan). Μετά τον θάνατό του, οι δύο νεαρές αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν υπερφυσικά μέσα ώστε να φέρουν πίσω το πνεύμα του και να πάρουν εκδίκηση για όλα όσα υπέφεραν εξαιτίας του.

Το cast του Together συμπληρώνουν επίσης οι: Michael Welch, Mark Rolston, Dominique Swain, Anna Harr και ο Sage Correa. Η Wade αναλαμβάνει επίσης ως εξωτερικοί παραγωγός μαζί και με τον Jared Safier. Πίσω από την παραγωγή του project θα βρίσκονται οι Bressack, James Thomas και ο Micah Brandt.

Η Safier Entertainment θα αναλάβει στις Η.Π.Α. την εγχώρια διανομή της ταινίας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα.

Tags: