Ο Chris Evans δείχνει την αμέριστη στήριξή του σε θύμα σχολικού εκφοβισμού

Τον έφηβο περιμένει μία θέση στην επίσημη πρεμιέρα του Avengers: Infinity War
11 Δεκεμβρίου 2017 16:41
Ο Chris Evans δείχνει την αμέριστη στήριξή του σε θύμα σχολικού εκφοβισμού

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Screen Rant, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Chris Evans απηύθυνε πρόσκληση σε ένα αγόρι από το Tennessee που έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού, για να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα του Avengers: Infinity War του χρόνου στο Los Angeles.

Ο Chris Evans όντας ευαισθητοποιημένος πάνω σε τέτοιου είδους θέματα, αφού παρακολούθησε το σχετικό βίντεο όπου ο μικρός Keaton Jones μιλάει ανοιχτά για την σκληρή συμπεριφορά των συνομήλικων του προς το πρόσωπό του, κάτι που περιελάμβανε τόσο σωματική όσο και λεκτική βία, ο διάσημος ηθοποιός προέβη σε μία αξιόλογη κίνηση υπογραμμίζοντας πως το να είναι κανείς διαφορετικός είναι δικαίωμα του καθενός. Προέτρεψε τον νεαρό να δείξει δύναμη και να μην πτοηθεί από τέτοια φερσίματα από άλλους. Τον διαβεβαίωσε πως αυτό που υφίσταται κάποια μέρα θα πάψει και τα πράγματα θα βελτιωθούν. Μπορείτε να δείτε το σχετικό σχόλιο του Chris Evans όπως αναγράφεται αυτούσια στο Twitter.

Όπως φαίνεται όταν υπέπεσε η εξομολόγηση αυτή του Keaton στην αντίληψη του Evans, ο άνδρας θέλησε ηθικά ορμώμενος να συμπαρασταθεί στο παιδί και να του καταστήσει σαφές πως χρειάζεται να έχει κανείς σθένος απέναντι σε τέτοιες άδικες και απαράδεκτες επιθέσεις.  Αν θελήσει λοιπόν, ο Keaton το όνομά του θα βρίσκεται στην λίστα των παρευρισκομένων που θα δουν την πρεμιέρα του ανερχόμενου action φιλμ Avengers: Infinity War (26 Απριλίου στην Ελλάδα).

Η χειρονομία του Evans έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ελάχιστο χρόνο ενώ μεταξύ άλλων  δεν έλειψαν και κάποιοι παραλληλισμοί σε σχέση και με την φιγούρα που υποδύεται. Εδώ που τα λέμε, και η ηρωική μορφή που ενσαρκώνει ως ο Steve Rogers πριν μεταμορφωθεί στον Captain America, είχε περάσει παρόμοια περιστατικά υποτίμησης και ψευτολεονταρισμών από τον περίγυρό  του, μέχρι που του δόθηκε τελικά η ευκαιρία να αποδείξει την αξία του και να υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά του γενόμενος ένας από τους πιο αγαπημένους και εμβληματικούς χαρακτήρες της Marvel.

Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε ότι οι πράξεις και οι επιλογές μας, μας χαρακτηρίζουν.