Αντιμέτωποι με τον θάνατο στο νέο trailer του The Maze Runner: The Death Cure

Ετοιμαστείτε να μπείτε στον τελευταίο θανάσιμο λαβύρινθο!
10 Δεκεμβρίου 2017 17:13
Αντιμέτωποι με τον θάνατο στο νέο trailer του The Maze Runner: The Death Cure

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την sci-fi περιπέτεια  The Maze Runner: The Death Cure του Wes Ball.

Το τελευταίο κεφάλαιο της ομώνυμης τριλογίας καταφτάνει, παρά την σχετική καθυστέρηση που υπήρξε λόγω του σοβαρού δυστυχήματος του πρωταγωνιστή του φιλμ, Dylan O’Brien εν ώρα γυρισμάτων.

Η ταινία θα διανεμηθεί στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες αρχές του νέου έτους και συγκεκριμένα στις 25 Ιανουαρίου του 2018.

Η υπόθεση του έργου τοποθετείται έξι μήνες μετά τα γεγονότα του προηγούμενου sequel. Το φινάλε της κινηματογραφικής αυτής μεταφοράς έχει πάλι ως πρωτοστάτη τον Thomas ο οποίος καθοδηγεί την ομάδα των Gladers στην πιο επικίνδυνη αποστολή τους μέσα από δαιδαλώδεις και θανάσιμους λαβύρινθους. Για να σώσουν τους φίλους τους πρέπει να διεισδύσουν στην λεγομένη Last City η οποία είναι γεμάτη από ακόμη  πιο φρικτές παγίδες.

Το cast του The Maze Runner: The Death Cure συμπληρώνουν οι: Rosa Salazar, Kaya Scodelario, Ki Hong Lee, Thomas Brodie-Sangster, Patricia Clarkson, Giancarlo Esposito, και ο Barry Pepper.