Στον αέρα το "Bohemian Rhapshody" μετά την απόλυση του Bryan Singer

O σκηνοθέτης τώρα μοιράζεται τη δική του πλευρά της υπόθεσης
06 Δεκεμβρίου 2017 23:45
Στον αέρα το

Μια ακόμη περίπτωση παραγωγής που δεν έχει ομαλή έκβαση μέσα στο 2017 είναι αυτή του Bohemian Rhapsody, όπου ο σκηνοθέτης της, Bryan Singer, δεν εμφανίστηκε καν στα γυρίσματα της ταινίας, κονταροχτυπήθηκε με τον πρωταγωνιστή Rami Malek και γενικότερα υπήρξαν προβλήματα στο πλατό. Ο σκηνοθέτης του Usual Suspects και της πρόσφατης τριλογίας των X-Men, κατέληξε να απολυθεί από τον Fox για την συμπεριφορά του καθ'όλη τη διάρκεια, όμως έρχεται δημοσίως να πει τη δική του πλευρά των γεγονότων και να εξηγήσει το τι πραγματικά συνέβη. 

Εν ολίγοις η ανακοίνωση του Singer αναφέρει πως είχε να αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας ενός εκ των γονιών του και η Fox δεν του έδωσε την ευκαιρία να συμπαρασταθεί, όταν ζήτησε μερικές μέρες ρεπό για να βρεθεί κοντά στο αγαπημένο του πρόσωπο, μια κατάσταση, η οποία όπως υποστηρίζει, είχε επιπτώσεις και στη δική του ψυχολογική υγεία. 

Διαβάστε τα όσα είπε χαρακτηριστικά

Το Bohemian Rhapsody είναι το passion project μου. Με λιγότερες από τρεις εβδομάδες να απομένουν για να γυριστεί η υπόλοιπη ταινία, ρώτησα την Fox για κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορέσω να επιστρέψω στις Η.Π.Α. για να ασχοληθώ με πιεστικά θέματα υγείας, που αφορούν έναν από τους γονείς μου. Αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία, η οποία τελικά έπληξε σοβαρά τη δική μου υγεία. Δυστυχώς, το στούντιο δεν ήταν πρόθυμο να αντιληφθεί την κατάσταση και με απέλυσε. Αυτή δεν ήταν η δική μου απόφαση και ήταν πέρα από τον έλεγχό μου. Φήμες ότι η απροσδόκητη αναχώρηση μου από την ταινία προκλήθηκαν από μια διαμάχη που είχα με τον Rami Malek δεν είναι αλήθεια, παρά το γεγονός πως, κατά καιρούς, είχαμε δημιουργικές διαφορές στο σετ, ο Rami και εγώ με επιτυχία βάλαμε αυτές τις διαφορές πίσω μας και συνεχίσαμε να δουλεύουμε στην ταινία μαζί, μέχρι λίγο πριν την Ημέρα των Ευχαριστιών. Δεν ήθελα τίποτα περισσότερο από το να μπορέσω να ολοκληρώσω αυτό το έργο και να βοηθήσω να τιμήσω την κληρονομιά του Freddie Mercury και των Queen, αλλά η Fox δεν θα μου επέτρεπε να το κάνω, γιατί έπρεπε να θέσω σε προτεραιότητα προσωρινά την υγεία μου και την υγεία των αγαπημένων μου.

Η Fox από την πλευρά της δεν έχει απαντήσει με επίσημη δήλωση στα παραπάνω λεγόμενα, όμως η υπόθεση φαίνεται πως δεν είναι τόσο απλή και πιθανότατα να έχουμε περισσότερες εξελίξεις. Τώρα, μένει να βρεθεί ένας νέος σκηνοθέτης ώστε να ολοκληρωθεί η βιογραφία του Freddie Mercury κάτι που θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες. 

Το Bohemian Rhapsody, αν δεν υπάρξει κάποια καθυστέρηση, θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου του 2018 στις ΗΠΑ.