O Tarantino πράγματι ετοιμάζει νέα Star Trek ταινία

Έριξε την ιδέα στον J.J. Abrams και γίνονται ετοιμασίες
06 Δεκεμβρίου 2017 14:38
O Tarantino πράγματι ετοιμάζει νέα Star Trek ταινία

Εδώ και καιρό ο Quentin Tarantino έχει εκφράσει την θέληση του να ασχοληθεί με το franchise του Star Trek, μιας και το προτιμά παραπάνω από το Star Wars. Άλλωστε έχει δηλώσει πως είναι τεράστιος fan της πρώτης σειράς και του William Shatner ως Cpt. Kirk. Αυτός ο Tarantino, λοιπόν, που μας έχει συνηθίσει σε αρκετά βίαιες τύπου ταινίες τύπου Kill Bill, Pulp Fiction και Hateful Eight, έριξε μια ιδέα για το δικό του σενάριο στο σύμπαν του Star Trek.

Μάλιστα, ο J.J. Abrams με τη σειρά του έστησε ένα γραφείο με σεναριογράφους για να συνθέσουν το script για χάρη του Tarantino και αν όλα πάνε καλά, τότε, λογικά θα το σκηνοθετήσει κιόλας, με τον Abrams σε χρέη παραγωγού. Ακόμη, προφανώς δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τις λεπτομέρειες του εν λόγω σεναρίου, όμως παλιότερα ο Tarantino είχε μιλήσει για το πως θέλει να μετατρέψει ένα κλασικό επεισόδιο του Star Trek σε μεγάλου μήκους ταινία.

Μερικά από εκείνα τα επεισόδια ήταν φανταστικά και το μόνο πράγμα που τα περιόριζε ήταν το budget των '60s και το 8ήμερο πρόγραμμα γυρισμάτων. Και ακόμη και με αυτά έκαναν τρομερή δουλειά. Θα μπορούσες να πάρεις μερικά από εκείνα τα καταπληκτικά επεισόδια του Star Trek και να τα επεκτείνεις σε 90 ή και παραπάνω λεπτά και να βγει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Πάντως, μετά την απογοητευτική εμπορική αποτυχία του Star Trek Beyond, υπάρχουν σύννεφα στην περίπτωση ενός sequel του, για το οποίο έχει ακουστεί πως θα φέρει την επιστροφή του Chris Hemsworth.