Οι Sadie Sink και Kelly Reilly θα συμπρωταγωνιστήσουν στο "Eli"

Οι δύο ηθοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα κλειστοφοβικό  θρίλερ
05 Δεκεμβρίου 2017 17:06
Οι Sadie Sink και Kelly Reilly θα συμπρωταγωνιστήσουν στο

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, η πρωταγωνίστρια της 2ης σεζόν του Stranger Things, Sadie Sink, και η Kelly Reilly (Sherlock Holmes movies, True Detective S2) θα συνεργαστούν για το ανερχόμενο φιλμ τρόμου Eli.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Ciaran Foy (Sinister 2). Το σενάριο του Eli επιμελούνται οι David Chirchirillo, Ian Goldberg και ο Richard Naing.

Ο μικρούλης Charlie Shotwell (Captain Fantastic, Man Down) έχει υπογράψει ήδη για τον κεντρικό ρόλο της καινούργιας αυτής ταινίας της Paramount Pictures, υποδυόμενος τον Eli, ένα εντεκάχρονο αγόρι που μετακομίζει σε ένα αποστειρωμένο σπίτι, ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα η αυτοάνοση ασθένειά του. Το παιδί σύντομα συνειδητοποιεί ότι η νέα του κατοικία αποτελεί στην ουσία μία φυλακή και ότι ο γιατρός του είναι πολύ πιο μοχθηρός απ’ όσο φαντάστηκε. Η Sink θα ενσαρκώσει ένα ντόπιο κορίτσι και φίλη του Eli που έχει έντονη περιέργεια να μάθει τι συμβαίνει στ’ αλήθεια μέσα στο οίκημα. Η Reilly θα ερμηνεύσει την μητέρα του νεαρού η οποία είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα προκειμένου να σωθεί ο γιος της.

Ο Trevor Macy και η Melinda Nishioka θα βρίσκονται πίσω από την παραγωγή του όλου project μέσω της Intrepid Pictures, μαζί και με τους John Zaozirny και David O'Leary της Bellevue Productions. Ο Matt Alvarez επωμίζεται καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού,

Τα γυρίσματα του Eli αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές Ιανουαρίου του 2018 στην Atlanta. Η επίσημη πρεμιέρα του στις Η.Π.Α. έχει οριστεί στις 4 Ιανουαρίου του 2019.

 

Tags: