Βγήκε νέο trailer για το αντισυμβατικό Thoroughbreds

Οι Olivia Cooke, Anya Taylor-Joy και Anton Yelchin ζουν απίστευτα σκηνικά
03 Δεκεμβρίου 2017 10:14
Βγήκε νέο trailer για το αντισυμβατικό Thoroughbreds

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider κυκλοφόρησε από την Focus Features καινούργιο ανατρεπτικό trailer για την ιδιαίτερη ταινία του Cory Finley με τίτλο Thoroughbreds το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 9 Μαρτίου του 2018.

Στο εν λόγω φιλμ που συνδυάζει στοιχεία μαύρης κωμωδίας και δράματος, πρωταγωνιστούν η Olivia Cooke (Bates Motel), η Anya Taylor-Joy (Witch, Split), ο Paul Sparks (House of Cards), και ο πρόωρα χαμένος Anton Yelchin (Green Room) με την συμμετοχή του αυτή να επισφραγίζει τις τελευταίες του κινηματογραφικές εμφανίσεις.

Το Thoroughbreds περιστρέφεται γύρω από δύο έφηβες, την Lily (Anya Taylor-Joy) και την Amanda (Olivia Cooke), οι οποίες ζουν στα προάστια του Connecticut και αρχίζουν να αναθερμαίνουν την φιλία που είχαν μεταξύ τους πριν από πολλά χρόνια. Οι δύο νεαρές δίνουν διέξοδο στην παραβατική συμπεριφορά που έχουν, ενθαρρύνοντας η μία την άλλη ως προς αυτή την κατεύθυνση, με την Lily ειδικότερα να στρέφεται ενάντια στον Mark (Paul Sparks), τον καταπιεστικό πατριό της. Οι κοπέλες σιγά σιγά οδηγούνται σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις γνωρίζοντας  έναν μικροκακοποιό (Anton Yelchin ) που θα τις μπλέξει σε πρόσθετες περιπέτειες.

Καθήκοντα παραγωγού για το Thoroughbreds ανέλαβαν οι: Alex Saks, Andrew Duncan, Kevin Walsh, Nat Faxon, Jim Rash και Ryan Stowell. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: