Το trailer του Avengers: Infinity War έχει τα περισσότερα views στην ιστορία

Οι Εκδικητές έσπασαν το ρεκόρ του IT για πλάκα!
01 Δεκεμβρίου 2017 17:12
Το trailer του Avengers: Infinity War έχει τα περισσότερα views στην ιστορία

Η αναμονή ήταν μεγάλη. Η προσμονή ακόμη μεγαλύτερη. To hype, όμως, ήταν αυτό που λέμε κοινώς "στα ουράνια" και όταν θα έσκαγε ήταν αναμενόμενο ότι θα έσπαγε το internet. Το πρώτο trailer του Avengers: Infinity War ήταν αντάξιο όλων των προσδοκιών με τις αντιδράσεις να είναι διθυραμβικές για το τρίτο ανσάμπλ -εκτός του Civil War- ηρώων της Marvel, το οποίο αναμένεται να φέρει τριγμούς στο κινηματογραφικό σύμπαν της και να το αλλάξει μια και καλή. Σε ανακοίνωση της η Marvel γνωστοποίησε πως κατάφερε να είναι το trailer με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία μέσα σε διάστημα 24 ωρών. 

Συγκεκριμένα, το official trailer του Infinity War ξεπέρασε τα 230 εκατομμύρια views σε διάστημα μιας ημέρας, σπάζοντας για πλάκα  ρεκόρ που είχε θέσει το πρόσφατο IT του Andres Muschietti, που είχε αποσπάσει 197 εκ. προβολές σε 24 ώρες.  Σε περίπτωση που δεν χορτάσατε να το βλέπετε ή σας ξέφυγε κάντε κλικ εδώ

Το απόλυτο team-up των σούπερ ηρώων της Marvel είναι σε σκηνοθεσία των Anthony και Joe Russo και περιλαμβάνει ένα απίθανο cast με τους: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Anthony Mackie, Paul Bettany, Elizabeth Olson, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Sebastian Stan, Don Cheadle, Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Pom Klementieff, Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Sean Gunn, Tom Holland, Paul Rudd, και Josh Brolin.

Το Avengers: Infinity War θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου 2018 στην Ελλάδα και στις 4 Μαΐου στις ΗΠΑ.