H Liu Yifei είναι η κινηματογραφική Mulan

Στο πρόσωπό της θα ζωντανέψει η αγαπημένη ηρωίδα της Disney
30 Νοεμβρίου 2017 17:31
H Liu Yifei είναι η κινηματογραφική Mulan

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η κινεζικής καταγωγής ηθοποιός Liu Yifei (γνωστή επίσης και ως Crystal Liu) αναλαμβάνει πλέον και επίσημα τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ‘Mulan’, στο ομώνυμο live action φιλμ που ετοιμάζει η Disney.

Το διάσημο κινούμενο σχέδιο του 1998 θα ζωντανέψει πια και ως κανονική ταινία υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Niki Caro. Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκονται οι Jason Reed, Chris Bender, και ο Jake Weiner ενώ καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού θα επωμιστεί ο Bill Kong.

Η ιστορία του σεναρίου των Amanda Silver και Rick Jaffa  πραγματεύεται την ζωή της ηρωίδας Mulan κατά την διάρκεια της κυριαρχίας της δυναστείας Han Dynasty όπου η νεαρή αυτήν μεταμφιέζεται σε στρατιώτη για να λάβει μέρος στην αναχαίτιση των Ούνων. Προερχόμενη από μία ένδοξη γενιά θρυλικών πολεμιστών η κοπέλα έχει διδαχθεί πώς να μάχεται ενάντια στον εχθρό, όμως η πρόκληση αυτή ίσως αποβεί πιο επικίνδυνη απ’ όσο φαντάζεται.

Η ανερχόμενη κινηματογραφική μυθοπλασία ‘Mulan θα δανειστεί στοιχεία και από την υπόθεση των παιδικών φιλμ, τα οποία απέφεραν στην εταιρία περίπου $304 εκατομμύρια παγκοσμίως. Η Disney σκοπεύει να προγραμματίσει την πρεμιέρα του Mulan μέσα στο 2019.

Δεν έχετε και εσείς περιέργεια για το ποιος θα ενσαρκώσει τον φύλακα-δράκο της Mulan, τον Mushu;