Οι Alexander Skarsgard και Randall Park υπέγραψαν για το Flarsky

Θα συμπρωταγωνιστήσουν με τους Charlize Theron και Seth Rogen
29 Νοεμβρίου 2017 18:53
Οι Alexander Skarsgard και Randall Park υπέγραψαν για το Flarsky

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Alexander Skarsgard και ο Randall Park αποτελούν πλέον και επισήμως μέλη του cast του Flarsky, της ανερχόμενης μαύρης κωμωδίας της Lionsgate.

Ο Alexander Skarsgard (True Blood, Big Little Lies) και ο Randall Park (Fresh off the Boat) θα συνοδεύσουν υποκριτικά τον Seth Rogen και την Charlize Theron οι οποίοι είχαν ήδη συμφωνήσει να συμμετέχουν στο εν λόγω κινηματογραφικό εγχείρημα.

Εν προκειμένω, στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Jonathan Levine (50/50), με τα γυρίσματα της ταινίας να έχουν ξεκινήσει ήδη στο Montreal.

Ο Rogen θα υποδυθεί τον Fred Flarsky, έναν νεαρό δημοσιογράφο ο οποίος αποφασίζει να  αναζητήσει τον παιδικό έρωτα και πρώην νταντά του (Theron), η οποία πλέον τυγχάνει να είναι κυβερνητικό στέλεχος, συνιστώντας ένα άτομο με μεγάλη πολιτική επιρροή.

Ο Skarsgard θα ενσαρκώσει τον πρωθυπουργό του Καναδά ο οποίος περιγράφεται ως ένας πολύ γοητευτικός άνδρας. Ο Park θα ερμηνεύσει τον ρόλο του εργοδότη του  Flarsky στα γραφεία της εφημερίδας.

Οι Rogen, Evan Goldberg και ο James Weaver έχουν επιφορτιστεί με καθήκοντα παραγωγού μέσω της Point Grey , όπως επίσης και η Charlize Theron. H Erin Westerman της  Good Universe θα επιληφθεί του κομματιού της εξωτερικής παραγωγής.

Η πρεμιέρα του Flarsky στις αμερικανικές αίθουσες έχει οριστεί από την Lionsgate στις 8 Φεβρουαρίου του 2019.