To Avengers 4 σηματοδοτεί το φινάλε του τωρινών ηρώων της Marvel

Στα σκαριά 20 καινούργιες ταινίες για την απαρχή ενός νέου σύμπαντος
28 Νοεμβρίου 2017 18:14
To Avengers 4 σηματοδοτεί το φινάλε του τωρινών ηρώων της Marvel

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το σύμπαν της Marvel έτσι όπως το γνωρίζαμε μέχρι τώρα πρόκειται να αλλάξει ριζικά.

Το πρώτο βήμα ως προς αυτή την κατεύθυνση έχει γίνει ήδη με το Thor: Ragnarok, και σύντομα τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και το Avengers: Infinity War, το οποίο θα ζωντανέψει τον Thanos, γνωστό και ως Mad Titan χαράσσοντας την ίδια πορεία και για το Avengers 4, για το οποίο δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη κάποιος τίτλος.

Ο Kevin Feige τοποθετήθηκε ξεκάθαρα επί του θέματος, διασαφηνίζοντας ότι το Avengers 4 θα σημάνει το φινάλε του φανταστικού κόσμου που μας είχε παρουσιάζει μέχρι πρότινος η Marvel. Πραγματοποιώντας μία συνέντευξη για την δέκατη επέτειο του MCU, η οποία θα γιορταστεί τον επόμενο χρόνο, εξήγησε ότι το Avengers 4 θα αποτελέσει το πέρας μίας πολύ ιδιαίτερης εποχής και το σημείο εκκίνησης μίας άλλης περιόδου. Δήλωσε χαρακτηριστικά:

To Avengers 4 φέρνει πράγματα τα οποία δεν έχετε ξαναδεί ποτέ σε ταινίες υπερηρώων: ένα τέλος. Έτσι, θα υπάρχουν δύο ξεχωριστές περίοδοι. Ο,τιδήποτε πριν το Avengers 4 και κάθε τι άλλο έπειτα από αυτό. Ξέρω ότι θα συμβεί με τρόπους  που δεν περιμένει ο κόσμος.

Η Marvel Studios πέρα από το Avengers 4, θα εξακολουθήσει να φορτσάρει με είκοσι ακόμη action φιλμ, τα οποία θα αλλάξουν την κατάσταση άρδην. Μέρος αυτής της αναθεώρησης θα είναι και ο αποχαιρετισμός πολλών εκ των ηθοποιών που έχουμε δει ήδη σε γνώριμους ρόλους τα τελευταία αυτά δέκα χρόνια. Εξάλλου, τα συμβόλαια των πρωταγωνιστών αυτών πρόκειται να λήξουν μετά το Avengers 4.

Ως εκ τούτου, μερικοί από αυτούς θα «κρεμάσουν τα καπέλα και τις ασπίδες τους» όπως τόνισε ο Feige. Όχι φυσικά, ότι δεν προβλέπεται η δυνατότητα ανανέωσης ή και επέκτασης της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου τους, όμως υπογραμμίστηκε ότι έτσι κι αλλιώς κάποιοι από αυτούς τους χαρακτήρες όντως θα σταματήσουν να περιδιαβαίνουν στο MCU.

Παράλληλα όλο το cast του Infinity War φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του επόμενου εξώφυλλου του περιοδικού Vanity Fair, φιγουράροντας πάνω από 30 χαρακτήρες του MCU σε ένα ειδικό αφιέρωμα. Τις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε σε αυτό το slide show.

Προχωράμε ομολογουμένως, σε σημαντικές μελλοντικές εξελίξεις με τις οποίες επιβάλλεται να συμβαδίσουμε. Όπως και να ‘χει, η μορφή που θα προσλάβει η νέα εκδοχή του των μυθοπλασιών της Marvel θα φανεί μετά το Avengers 4 το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στις 3 Μαΐου του 2019.