World War Z 2: O David Fincher έκανε μία σύντομη ενημέρωση για το project

Tο όλο concept είναι σε διαδικασία εξέλιξης
28 Νοεμβρίου 2017 08:58
World War Z 2: O David Fincher έκανε μία σύντομη ενημέρωση για το project

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο David Fincher έκανε μία σύντομη ενημέρωση για την πορεία του World War Z 2, όσον αφορά την δρομολόγηση της παραγωγής του.

Η πρώτη μεταποκαλυπτικού περιεχομένου ταινία World War Z, όπου πρωταγωνίστησε ο Brad Pitt, και η οποία βασίστηκε στο “The Zombie Survival Guide” (2003), το sci fi μυθιστόρημα του Max Brooks, περιστρεφόταν γύρω από μία δυστοπικά φουτουριστική εκδοχή του πλανήτη. Εν προκειμένω, το μέλλον της ανθρωπότητας παρουσιαζόταν ιδιαίτερα δυσοίωνο μιας και η πλειονότητα του παγκόσμιου πληθυσμού είχε μεταλλαχθεί σε ζόμπι. Αν και το φιλμ του 2013 βρήκε τεράστια απήχηση από το κοινό, εντούτοις δεν φάνηκε να χαίρει της ίδιας αναγνώρισης από τους κριτικούς τους οποίους και δίχασε.

Μάλιστα, οι αντιδράσεις υπήρξαν αμφίθυμες ειδικά μόλις διαδόθηκε το νέο ότι επρόκειτο να ακολουθήσει και sequel την σκηνοθεσία του οποίου θα αναλάμβανε ο David Fincher, σκηνοθέτης των Seven, Fight Club, Zodiac και Mindhunter.  Ο ίδιος επέλεξε να αποστασιοποιηθεί από τέτοιου τύπου εμπορικές ταινίες δεδομένης και της πικρής γεύσης, που του είχε αφήσει το Alien 3.

Πλέον, όμως ο Fincher έδειξε ότι θέλει να ασχοληθεί και πάλι με το προαναφερόμενο είδος, όπως διαπιστώνεται και από τις πιο πρόσφατες δηλώσεις του για το σενάριο του επερχόμενου World War Z 2:

Προσπαθούμε. Έχουν τοποθετηθεί πολλά λιθαράκια. Τώρα απλά αποδομούμε το όλο πράγμα όσον αφορά την μυθολογία που υπάρχει για να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε.

Ομολογουμένως, επιδιώκει να διασφαλίσει ότι η ιστορία έχει δημιουργηθεί κατάλληλα ώστε να  δώσει το πράσινο φως για την έναρξη της παραγωγής. Προς το παρόν, δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία για το πότε θα σημάνει το έναυσμα των γυρισμάτων του World War Z 2.

Το στούντιο δίνει στον Fincher τον χώρο και τον χρόνο που πρέπει ώστε να πραγματοποιηθεί μία αξιόλογη απόπειρα. Ο καταξιωμένος αυτός δημιουργός έχει αποδείξει έμπρακτα ότι κατέχει την τέχνη της σκηνοθεσίας μέσα από πολύ ιδιαίτερες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές αφηγήσεις.