Πρώτη φωτογραφία του Joe Manganiello ως Deathstroke

Όπως η δημοσίευσε ο ίδιος ο ηθοποιός
26 Νοεμβρίου 2017 19:23
Πρώτη φωτογραφία του Joe Manganiello ως Deathstroke

Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε το άρθρο, θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα ακολουθήσουν SPOILERS για το Justice League. Προχωρήστε με δική σας ευθύνη.


Την πρώτη επίσημη ματιά στον Deathstroke του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC είχαμε την ευκαιρία να δούμε, μέσα από το επίσημο Twitter λογαριασμό του Joe Manganiello. Ο ηθοποιός, που πρόσφατα απέκτησε τον ρόλο του θανατηφόρου mercenary και ορκισμένου εχθρού του Batman και του Green Arrow, ανάρτησε μια καθαρή φωτογραφία από την εμφάνιση του στην περιβόητη δεύτερη post-credits σκηνή του Justice League, η οποία έχει τεράστιο ενδιαφέρον για το μέλλον του DCEU

Στην φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, ο Deathstroke βγάζει την μάσκα του μπροστά σε έναν -επιτέλους- καραφλό Lex Luthor του Jesse Eisenberg, μαζί με τον οποίο σχεδιάζουν ένα σατανικό σχέδιο.

Να αναφέρουμε πως φημολογείται ότι θα υπάρξει solo Deathstroke ταινία σε σκηνοθεσία του Gareth Evans (The Raid), αφότου τα πλάνα για να συμπεριληφθεί στην Batman ταινία του Ben Affleck πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων, αφότου ο Matt Reeves ανέλαβε τα ηνία του φιλμ.