To La Belle Noiseuse επιστρέφει σε επετειακή 4K έκδοση

Μετά από 25 χρόνια, το κλασικό έργο του Jacques Rivette αναβιώνει
25 Νοεμβρίου 2017 10:30
To La Belle Noiseuse επιστρέφει σε επετειακή 4K έκδοση

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, βγήκε η είδηση ότι το La Belle Noiseuse του θρυλικού δημιουργού Jacques Rivette πρόκειται να επανακυκλοφορήσει σε επετειακή 4K έκδοση.

Το παραπάνω έργο του σκηνοθέτη ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το Out 1, πρόκειται να επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη έπειτα από 25 χρόνια, σε μία version των 238’.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Michel Piccoli, Jane Birkin, και η Emmanuelle Béart. Ο κεντρικός άξονας του φιλμ περιστρέφεται γύρω από τη δημιουργική αναγέννηση ενός καλλιτέχνη και προχωράει στην δραματική εξιστόρηση αυτής του της εξέλιξης.

Το La Belle Noiseuse είχε αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς όταν πρωτοπαίχτηκε στον κινηματογράφο το 1991, ώστε να προκαλέσει ενθουσιασμό τότε στο Φεστιβάλ των Καννών και να χαρακτηριστεί ως Καλύτερη Ξενόγλωσση Ταινία από την Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου του Λος Άντζελες.

Η αυλαία για το La Belle Noiseuse άνοιξε και πάλι την Παρασκευή, στις  24 Νοεμβρίου του 2017 στην  Νέα Υόρκη. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer:

Tags: