H Alexandra Shipp σε τελικές διαπραγματεύσεις για το Shaft

Αν υπογράψει, θα παίξει μαζί με τους Samuel L. Jackson και Richard Roundtree
25 Νοεμβρίου 2017 10:00
H Alexandra Shipp σε τελικές διαπραγματεύσεις για το Shaft

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Alexandra Shipp (X-Men: Apocalypse, Straight Outta Compton) είναι σε φάση ολοκλήρωσης των συζητήσεων που αφορούν την ενδεχόμενη συμμετοχή της στο reboot του Shaft.

Εάν επιβεβαιωθεί πράγματι κάτι τέτοιο η Shipp θα συμπρωταγωνιστήσει στο πλευρό των δύο βασικών χαρακτήρων, του Samuel L. Jackson και του Richard Roundtree,  καθώς και του Jesse T. Usher. Η υπόθεση του αστυνομικού αυτού θρίλερ αφορά τον John Shaft, έναν ομοσπονδιακό πράκτορα του FBI, που χρόνια αποξενωμένος από τον πατέρα του, αναγκάζεται να ζητήσει την βοήθειά του. Ο νεαρός προκειμένου να ανακαλύψει ποιος σκότωσε τον καλύτερό του φίλο, Karim, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, ακόμη και να εξαρθρώσει ένα κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και ξεπλύματος μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητές του στη Νέα Υόρκη.

Τη  σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Tim Story ενώ πίσω από την παραγωγή θα βρίσκονται ο John Davis και η Kenya Barris. Το σενάριο επιμελούνται οι Barris και Alex Barnow. Ρόλο εξωτερικού παραγωγού επωμίζονται οι Ira Napoliello και Marc Fischer.

Τα γυρίσματα του Shaft  ξεκινούν σε έναν περίπου μήνα. Η New Line Cinema και το Netflix δραστηριοποιούνται ως προς το κομμάτι χρηματοδότησης του όλου project, αλλά και της διανομής του εγχώρια και στο εξωτερικό.