Despicable Me 3: Ξεκαρδιστικό απόσπασμα από την Blu-ray κυκλοφορία

Τα Minions επιστρέφουν για να σας κάνουν να γελάσετε μέχρι δακρύων!
21 Νοεμβρίου 2017 17:44
Despicable Me 3: Ξεκαρδιστικό απόσπασμα από την Blu-ray κυκλοφορία

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο clip του Despicable Me 3, όπου τα κίτρινα ζωηρά πλασματάκια του Gru τα κάνουν και πάλι άνω κάτω μιας και έχουν έφεση στην σκανταλιά και τις φασαρίες.

Έπειτα και από την τεράστια φετινή εισπρακτική επιτυχία που γνώρισε το τρίτο κεφάλαιο της περίφημης ιστορίας κινουμένων σχεδίων Despicable Me, η Universal και η  Illumination Entertainment αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ψηφιοποίηση της απίθανης αυτής περιπέτειας. Οι δύο εταιρίες προκειμένου  να γιορτάσουν το γεγονός της τόσο θερμής υποδοχής του φιλμ από τον κόσμο, σε αυτή την ειδική έκδοση συμπεριέλαβαν και έξτρα υλικό σκηνών από την ταινία.

Έτσι λοιπόν, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία επιπλέον σπαρταριστή αφήγηση με τίτλο  “Minion Moments”, όπου τα Minions θα έχουν την τιμητική τους και δράττονται για ακόμη μία φορά της ευκαιρίας να κάνουν το δικό τους!

Το Despicable Me 3 έχει βγει σε DVD αλλά και σε Blu-ray, ενώ θα είναι διαθέσιμο και σε υπηρεσία Video On Demand από τις 5 Δεκεμβρίου του 2017!

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα: