Βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές του Inherit The Viper

Οι Josh Hartnett και Margarita Levieva συναντιούνται σ’ ένα ψυχολογικό θρίλερ
20 Νοεμβρίου 2017 19:03
Βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές του Inherit The Viper

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση πως οι επαγγελματικοί δρόμοι του Josh Hartnett (Penny Dreadful) και της Margarita Levieva (The Deuce) διασταυρώνονται για το Inherit the Viper.

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ που εντρυφά στο ζήτημα των ναρκωτικών ουσιών και της έξαρσής τους σε μία περιοχή της Δυτικής Virginia. Οι νεαροί ηθοποιοί θα υποδυθούν τον Kip και την Jossie, δύο αδέρφια που μετά τον θάνατο του πατέρα τους αποφασίζουν να βγάλουν τα προς το ζην γενόμενοι μέλη ενός κυκλώματος διακίνησης, σε μία πόλη που ολισθαίνει σταδιακά μέσα στην βία και στο έγκλημα.

Ο  Αμερικανό Ελβετός Anthony Jerjen με το Inherit the Viper πρόκειται να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στην μεγάλη οθόνη, το οποίο βασίζεται στο πρωτότυπο σενάριο του Andrew Crabtree.

Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκονται ο Michel Merkt (Elle, Toni Erdmann) και ο Benito Mueller, ενώ ως εξωτερικός παραγωγός του όλου project αναλαμβάνει ο Wolfgang Mueller για την Barry Films (The Whistleblower).

Ο Michel Merkt δήλωσε χαρακτηριστικά για το έργο:

«Το ‘Inherit the Viper’ είναι η συγκινητική ιστορία μίας οικογένειας που παλεύει να ξεφύγει από το πεπρωμένο της. Είμαι ενθουσιασμένος μπορώ να πω για την τρίτη αυτή συνεργασία μου με τον απίστευτα ταλαντούχο σκηνοθέτη Anthony Jerjen, του οποίου την καριέρα παρακολουθώ από το ξεκίνημά του».

Tags: