Ο Tom Hardy συνεχίζει να εξάπτει το ενδιαφέρον του κοινού ως Venom

Έγινε viral η νέα φωτογραφία που μοιράστηκε από τα γυρίσματα
18 Νοεμβρίου 2017 15:25
Ο Tom Hardy συνεχίζει να εξάπτει το ενδιαφέρον του κοινού ως Venom

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, ο Tom Hardy (Taboo, Inception) κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter  ένα ακόμη καινούργιο στιγμιότυπο από το set του action φιλμ Venom της Sony Pictures.

Η Marvel Studios αποφάσισε να διευρύνει το σύμπαν των χαρακτήρων της και με solo ταινίες όπου πρωτοστατούν διάσημοι αντιήρωες. Εν προκειμένω, ο Venom, ένας από τους hardcore ‘κακούς’ του Spider-Μan έχει την τιμητική του, μιας και ο δεύτερος είναι απασχολημένος με την μάχη που θα δώσει στο πλευρό των Avengers.

Tην σκηνοθεσία του Venom έχει αναλάβει ο Ruben Fleischer (Zombieland), ενώ το σενάριο επιμελείται η Kelly Marcel (Saving Mr. Banks,  50 Shades of Grey).

Ο Hardy που ενσαρκώνει τον Venom ή αλλιώς Eddie Brock, είναι αποφασισμένος να κρατάει ‘ζεστούς’ τους fans του δημοσιεύοντας φωτογραφικό υλικό από την παραγωγή του έργου, όπως συνέβη και πάλι πρόσφατα, ώστε να μεταφέρει το κοινό όσο πιο κοντά γίνεται στην δράση των γυρισμάτων. Και πράγματι ο κόσμος έδειξε να ενθουσιάζεται από αυτή του την κίνηση!...

Παρακάτω ακολουθεί, η λήψη που τράβηξε και ανήρτησε ο διάσημος ηθοποιός στο Twitter: