Στη Sony η νέα ταινία του Tarantino για τον Charles Manson

Συγκρίνεται με τα "Pulp Fiction" και "Inglorious Basterds"
17 Νοεμβρίου 2017 19:30
Στη Sony η νέα ταινία του Tarantino για τον Charles Manson

 Το Deadline μεταδίδει πως την επερχόμενη 9η ταινία του Quentin Tarantino θα διανέμει η Sony Pictures, η οποία κέρδισε τη δημοπρασία ανάμεσα σε όλες τις μεγάλες εταιρίες παραγωγής του χώρου, εκτός φυσικά της Disney. Μάλιστα, αυτό που κέρδισε τον Tarantino ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Sony, Tom Rothman και η βαθιά γνώση του για την ιστορία του σινεμά, όπως ειπώθηκε. 

Η νέα ταινία του αντισυμβατικού σκηνοθέτη των Kill Bill και Hateful Eight έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον μιας και θα επικεντρώνει την ιστορία γύρω από τον αδίστακτο κατά συρροή δολοφόνο Charles Manson και την οικογένεια του, η οποία το 1969 δολοφόνησε την Sharon Tate, γυναίκα του σκηνοθέτη Roman Polanski. 

Για ακόμη μια φορά ο Ταραντίνο δε θα απογοητεύσει όσον αφορά το cast του νέου του φιλμ και θα φέρει πάλι έναν υπέρλαμπρο θίασο. Ακούγεται πως η Margot Robbie θα υποδυθεί την Sharon Tate, ενώ θα συμπεριληφθούν οι Brad Pitt, Jennifer Lawrence, Samuel L. Jackson, ακόμη και οι Tom Cruise και Leonardo DiCaprio. 

Όπως με τον Αδόλφο Χίτλερ στο Inglorious Basterds, έτσι και στην Manson Murders ταινία, ο Charles Manson δεν θα είναι το επίκεντρο της, έχοντας έναν μικρό μη επιφανή ρόλο. Η συμφωνία αναφέρει πως θα φέρνει περισσότερο στο στυλ του Pulp Fiction, έχοντας τσαγανό και δυνατή εμπορική απήχηση και αυτό διότι θα πρέπει να πάει πάρα πολύ καλά στο box office.

Με ένα budget που θα κυμαίνεται λίγο πάνω από τα $100 εκατομμύρια, το THR αναφέρει πως για να βγάλει τα έξοδα της θα πρέπει να ξεπεράσει τα $375 εκατομμύρια παγκοσμίως. Πρόκειται για έναν τεράστιο αριθμό, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε πως τεράστια εμπορική επιτυχία ο Ταραντίνο έχει γνωρίσει μόνο με το Django Unchained του 2012, που απέφερε $425 εκατομμύρια. Βέβαια, η Sony είχε αναλάβει την παγκόσμια διανομή του Django και με βάση το ότι το σενάριο της "Manson" ταινίας της άρεσε, η λογική λέει πως πιστεύει ότι θα τα καταφέρει.