Fantastic Beasts 2: Αποκαλύφθηκε ο τίτλος και η πρώτη φωτογραφία

"Τα Εγκλήματα του Grindelwald"
16 Νοεμβρίου 2017 18:02
Fantastic Beasts 2: Αποκαλύφθηκε ο τίτλος και η πρώτη φωτογραφία

Η Warner Bros. αποκάλυψε την πρώτο promo φωτογραφία του Fantastic Beasts 2, την ημερομηνία πρεμιέρας, καθώς και την επίσημη ονομασία της ταινίας, που θα είναι "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald". Στη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, παρατάσσεται όλο το υπάρχουν cast που επιστρέφει αλλά και τις νέες μεγάλες προσθήκες, δηλαδή τον νεαρό Albus Dumbledore του Jude Law και τον παντοδύναμο σκοτεινό μάγο Gellert Grindelwald του Johnny Depp

Το υπόλοιπο cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο David Yates, περιλαμβάνει τους Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoe Kravitz, Callum Turner και Claudia Kim. 

Όσον αφορά την πλοκή του Fantastic Beasts 2:

Ο Grindelwald παρά την σύλληψη του στο πρώτο φιλμ, καταφέρνει να αποδράσει από τα δεσμά της MACUSA. Παράλληλα, έχει μαζέψει ακολούθους με σκοπό να μεγαλώσει μια γενιά καθαρόαιμων μάγων, οι οποίοι θα ηγούνται όλα τα μη-μαγικά όντα. 

Σε μια προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδια του Grindelwald, ο Albus Dumbledore στρατολογεί στον πρώην μαθητή του Newt Scamander, που συμφωνεί να τον βοηθήσει χωρίς να έχει έννοια τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Η αγάπη και η αφοσίωση θα δοκιμαστούν, ακόμη και ανάμεσα σε πραγματικούς φίλους και οικογένειας, εν μέσω ενός ολοένα και πιο διαιρεμένου μαγικού κόσμου. 

Το Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 16 Νοεμβρίου του 2018.