Ο Hugh Jackman είναι ο "The Greatest Showman" στο νέο trailer

Κάνει και πάλι τα μαγικά του στην μεγάλη οθόνη!
14 Νοεμβρίου 2017 19:20
Ο Hugh Jackman είναι ο

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, βγήκε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για το φαντασμαγορικό μιούζικαλ της 20th Century Fox, με τίτλο The Greatest Showman.

Η εν λόγω κινηματογραφική μυθοπλασία αφορμάται από αληθινά πρόσωπα μιας και μας μεταφέρει στην εποχή του P.T. Barnum, του Αμερικανού showman και επιχειρηματία, ο οποίος είχε μία ιδιαίτερη ροπή ως προς την οργάνωση φανταχτερών και εντυπωσιακών θεαμάτων. Το όνομά του μάλιστα έκτοτε αποτέλεσε σήμα-κατατεθέν όσον αφορά τέτοιου τύπου εορταστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη εν προκειμένω, κάθεται ο Michael Gracey, ενώ το σενάριο υπογράφουν η Jenny Bick και ο Bill Condon. Την μουσική του έργου επιμελούνται οι βραβευμένοι με Όσκαρ στιχουργοί για το La La Land, Benj Pasek και Justin Paul.

Ο κεντρικός άξονας του έργου περιστρέφεται όπως προαναφέρθηκε γύρω από τον P.T. Barnum, δηλαδή τον ιδρυτή του διάσημου τσίρκου «Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus» τον οποίο και υποδύεται ο Hugh Jackman. Εξιστορείται ειδικότερα το πώς ο συγκεκριμένος άνδρας μπόρεσε να πραγματοποιήσει το όραμά του στο πεδίο της διασκέδασης δίνοντας σάρκα και οστά στις φιλόδοξες και καινοτόμες ιδέες του ώστε να ανεβάσει ποιοτικά τον πήχη στην αντίστοιχη κατηγορία δρώμενων. Μέσα από την εμπνευσμένη του αυτή προσπάθεια κατάφερε να επιστρατεύσει ένα ετερόκλητο πλήθος ανθρώπων με ξεχωριστά ταλέντα και ιδιαίτερα γνωρίσματα ώστε να συγκροτήσει τον δικό του μοναδικό θίασο, ταξιδεύοντας από πόλη σε πόλη και δίνοντας εκπληκτικές παραστάσεις.

Το cast του The Greatest Showman συμπληρώνουν οι: Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson και η Zendaya. Η πρεμιέρα του φιλμ έχει δρομολογηθεί για τις  20 Δεκεμβρίου του 2017 στις Η.Π.Α. Να σημειωθεί ότι στις 28 Δεκεμβρίου καταφτάνει και στην Ελλάδα.