House with a Clock in Its Walls: Οι Jack Black και Cate Blanchett το διασκεδάζουν στο πλατό

Οι ηθοποιοί περνούν καλά στα παρασκήνια και αυτό φαίνεται!
13 Νοεμβρίου 2017 16:39
House with a Clock in Its Walls: Οι Jack Black και Cate Blanchett το διασκεδάζουν στο πλατό

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησαν νέα βίντεο και φωτογραφίες από τα γυρίσματα του The House with a Clock in Its Walls της Universal Pictures και της Amblin Entertainment, όπου ο Jack Black (School of Rock, King Kong) και η Cate Blanchett (LOTR Trilogy, Thor: Ragnarok) δείχνουν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους!

Η εν λόγω περιπέτεια φαντασίας όπου πρωταγωνιστούν οι διάσημοι αυτοί ηθοποιοί αφηγείται την ιστορία ενός δεκάχρονου αγοριού, του Lewis (Owen Vaccaro) ο οποίος μετακομίζει στον θείο του και συγκεκριμένα σε μία παλιά έπαυλη. Στο εσωτερικό της αντηχεί συνεχώς ο χτύπος των δεικτών ενός ρολογιού που βρίσκεται κάπου κρυμμένο και το οποίο μετράει αντίστροφα μέχρι την απόλυτη καταστροφή. Μέσα από μία αλληλουχία απίστευτων γεγονότων και περιστατικών, το αγόρι θα γνωρίσει έναν μαγικό κόσμο ο οποίος παρά την ομορφιά του, εγκυμονεί και τεράστιους κινδύνους!

 

This is a challenge! #SchoolOfRagnarok @chrishemsworth @taikawaititi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jack Black (@jackblack) στις

 

Daddy’s School Of Ragnaroth from the set of “The House With A Clock In It’s Walls”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jack Black (@jackblack) στις

Το έργο βασίζεται στο ομώνυμο κλασικό μυθιστόρημα του John Bellairs, το οποίο εκδόθηκε το 1973 και είχε εικονογραφηθεί από τον Edward Gorey. Στην καρέκλα της σκηνοθεσίας όσον αφορά την κινηματογραφική αυτή διασκευή κάθεται ο Eli Roth, ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο Eric Kripke (Supernatural).

Το cast συμπληρώνουν οι: Kyle MacLachlan, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry, Vanessa Anne Williams και Sunny Suljic.

Την παραγωγή του The House with a Clock in Its Walls αναλαμβάνουν ο Kripke, ο Brad Fischer (Shutter Island) της Mythology Entertainment και ο James Vanderbilt (Zodiac). Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού αναλαμβάνουν οι William Sherak, Tracey Nyberg και Laeta Kalogridis.

Το The House with a Clock in Its Walls έχει δρομολογηθεί να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018.