Στο Meg ο Jason Statham καταδύεται στα βάθη του ωκεανού

Ο ηθοποιός τα βάζει με τα σαγόνια ενός γιγαντιαίου καρχαρία
13 Νοεμβρίου 2017 16:30
Στο Meg ο Jason Statham καταδύεται στα βάθη του ωκεανού

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του MovieWeb, η Warner Bros. κυκλοφόρησε την πρώτη επίσημη σύνοψη του Meg, του νέου θρίλερ δράσης στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Jason Statham.

Το concept του ανερχόμενου αυτού φιλμ βασίζεται στο μυθιστόρημα του Steven Alten ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο είχε δηλώσει ότι η ταινία αναμένεται να “είναι τόσο τρομακτική που θα σε κάνει να κρατιέσαι από την άκρη του καθίσματός σου!”.

Σε γενικές γραμμές, ο κεντρικός άξονας του Meg  περιστρέφεται γύρω από τα μέλη μίας ομάδας ωκεανολογίας που διεξάγει ένα διεθνές ερευνητικό πρόγραμμα στον Ειρηνικό. Οι συμμετέχοντες αυτής της αποστολής πιάνονται εξ' απίνης από την επίθεση ενός τεράστιου θαλάσσιου πλάσματος το οποίο θεωρούνταν ότι είχε εξαλειφθεί εδώ και αιώνες.Παγιδευμένοι στις εγκαταστάσεις του ινστιτούτου μελέτης όπου εργάζονται, συνειδητοποιούν ότι έχουν αποκοπεί από τον έξω κόσμο και πως έχει αρχίσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση για την επιβίωσή τους. Ο ειδικός στις καταδύσεις Jonas Taylor (Statham) επιστρατεύεται από έναν επιτυχημένο Κινέζο ωκεανογράφο(Winston Chao) πάρα τις αντιρρήσεις της Suyin (Like Bingbing),της κόρης του επιστήμονα, ώστε να σωθεί το προσωπικό που έχει εγκλωβιστεί στην μέση του πουθενά.Το ‘Maldon’, ένας από τους πιο ικανούς θηρευτές των ωκεανών, συνιστά ένα τεράστιο προϊστορικό είδος καρχαρία που τους έχει θέσει υπό την θανάσιμη απειλή του. Αυτό που κάνεις δεν φανταζόταν είναι ότι ο Taylor το είχε ξανασυναντήσει πολύ πιο παλιά και πρέπει να ξαναέρθει αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του.

Την σκηνοθεσία του Meg υπογράφει ο Jon Turteltaub (National Treasure). Το σενάριο θα επιμεληθούν  οι Belle Avery (The Keeper: The Legend of Omar Khayyam), τα αδέρφια Jon και Erich Hoeber (Red),και ο James Vanderbilt (White House Down).

Το cast συναπαρτίζουν οι: Ruby Rose, Rainn Wilson, Robert Taylor, Cliff Curtis, Olafur Darri Olafsson, Robert Taylor και Masi Oka.

Το The Meg αναμένεται να βγει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Αυγούστου του 2018.